Afgelopen  zondag stond de uitwedstrijd tegen de oudjes van Teteringen op het programma.
Om half  een 's middags werd op het parkeerterrein druk overlegd of er vanwege
afzeggingen en blessures van de spelers een team opgesteld kon worden. Dit was
gelukkig het geval en er werd zelfs nog een invaller aan het totaal toegevoegd over
wiens inzet later in de middag door onze tegenstander nog gesproken werd.
Door de blessure van onze ‘vaste' keeper Maarten moest iemand anders de plaats onder de lat innemen. Stefan, die zijn sporen in het verleden als goalie al verdiend
had, nam deze taak op zich en toonde met enkele fantastische reddingen dat dit
een goede beslissing was.
De overige spelers wisten op het blauwe kunst'water'grasveld vanaf het begin tot het eind van de wedstrijd de tegenstander sneller af te zijn en hen de nodige ballen te
ontfutselen.

De weinige kansen voor de mannen uit Teteringen kwamen voort uit strafcorners die door onze keeper of het snelle maar hobbelige veld onschadelijk werden gemaakt.

Toen halverwege de eerste helft Jean Louis, na een heerlijke pass van Pieter-Jan, de
bal oppikte en na een slalom langs drie tegen-standers de keeper met een leep
balletje het nakijken gaf werd al snel duidelijk dat ook hier de punten voor
het oprapen lagen.
Tijdens de rust werd gehamerd op een goede balaanname, slim overspel en een tomeloze inzet.
Deze aanwijzingen werden door onze mannen prima ten uitvoer gebracht en het resulteerde in een 0-2 voorsprong door wederom Jean Louis. Hierdoor was het verzet van de tegenstander gebroken en werd de voorsprong tot het eindsignaal behouden.

Na afloop van de wedstrijd werd, onder het genot van een hapje en een drankje en de feestelijke muziek vanwege het 40-jarig bestaan van de Teteringse hockeyclub, nog een hele tijd nagepraat over de wedstrijd.

Samengevat kunnen we zeggen dat de doelstelling van de heren veteranen, het zich handhaven in de tweede klasse, al voor een belangrijk deel bereikt is.

Volgende week staat om 11.00 uur de thuiswedstrijd tegen Pelikaan (Roosendaal) op het programma.

Hopelijk weten onze mannen dan weer op een sportieve wijze en met goed hockeyspel punten aan het totaal toe te voegen. Niets te doen? Kom gerust een kijkje nemen !!