Organisatie

Contact

Adres
Hockeyclub Hilvarenbeek
Roodloop 1
5081 XZ Hilvarenbeek

Postadres:
Postbus 114
5080 AC Hilvarenbeek

0135054558


Wedstrijdsecretariaat


Bestuur


Ledenadministratie
terug naar vorige scherm
18-10 | Heren veteranen halen punt op in Bergen op Zoom

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Tempo op het programma, een tegenstander waartegen onze veteranen vorig seizoen twee nederlagen leden (1-2 thuis en 5-2 uit). Ofschoon de selectie van onze oudgedienden uit achttien spelers bestaat, was het lang onzeker of er wel elf spelers aan de afslag in Bergen op Zoom zouden staan. Gelukkig was dat wel het geval en kon er met en mooi najaarszonnetje op het bolletje en op een spiksplinternieuw blauw waterveld begonnen worden aan de zesde wedstrijd van dit seizoen. De ambities, om als ‘herbstmeister’ een weekje rust te kunnen nemen, waren reeds bijgesteld tot proberen om de gang richting het linkerrijtje verder in te zetten.

Jammer genoeg waren onze mannen in het begin van de wedstrijd nog niet helemaal bij de les want na zo’n vier minuten spelen werden zij getrakteerd op een 1-0 achterstand. Een speler van Tempo kon vanaf de rechterflank oprukken tot zo’n drie meter bij de achterlijn van het Beekse doel, waarna het voor een van de voorwaartsen van onze tegenstander een intikkertje werd waarmee hij onze doelman Olof het nakijken gaf.

Onze Beekse veteranen zaten daarna niet bij de pakken neer, maar manifesteerden zich steeds meer op de vijandelijke helft en kregen menige kans op de gelijkmaker, die door de uitstekend keepende goalie van onze Bergen op Zoomse opponent  voorkomen werd. Er werd daardoor ook gepauzeerd met een achterstand door de roodzwarten uit Beek.

Na het rustsignaal, waarbij iedereen ervan overtuigd was dat er meer te halen viel dan opnieuw een nederlaag tegen dit Tempo, werd meteen de aanval gezocht op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel, nadat enkele mooie aanvallen geen succes opleverden (en onze eigen doelman ook enkele goede reddingen verrichtte) zo’n vijf minuten voor het einde van de wedstrijd. Na een goed opgezette aanval werd een bal door Stefan gepusht naar de vrijstaande Rutger die met een redelijk simpele beweging de bal onder de keeper van Tempo in het doel schoof.

Door deze 1-1 eindstand bezetten onze veteranen met zeven punten de achtste plaats op de ranglijst en kijken zij al uit naar de thuiswedstrijd over twee weken tegen Goirle (de nummer twee van de competitie). Het zal dan niet zo’n warm weer zijn als afgelopen zondag, maar er zal dan wederom met enthousiasme en inzet gespeeld worden om de punten in Beek te houden. U bent als toeschouwer natuurlijk van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

 

 
 
Arthur Roozen , 18-10-2017 @ 8:17:30
zo te zien .zijn ze er nog steeds onder ste boven van .
Henri Kempenaars, 18-10-2017 @ 17:36:05
iedereen is er onderste boven van !!

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Statistieken

woensdag 20 februari 2019
Aantal leden (info) 501
Nu online 21
Leden met @ 98,8%
SMS Bereik (teams) 81,4%

Vandaag jarig

Dion Janssen
Cato de Kort

Clubcompetitie

1. Zaal dames 1
2. Jongens D1
3. Meisjes C1
4. Jongens C1
5. Zaal meisjes A1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
februari 0 %
maart 0 %
april 0 %

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 17% |week: 41%

Teams