header foto header foto header foto header foto

App

HJ1 na spektakel met lege handen

9-11-2016 Zondag 6 november 2016. Het was een regenachtige herfstdag waarop wij een wedstrijd tegen de koploper in de poule moesten spelen, namelijk Mop. Uit hadden we maar met 1-0 van ze verloren door een onhandig samenspel van Reyer en Onno dat leidde tot een eigengoal. Deze wedstrijd moesten we het doen zonder onze keeper Goof. Aangezien Reyer de meeste ervaring had met keepen had hij zich dus maar opgeofferd om in het pak te kruipen en de goal te bezetten. Na wat uitloop door onze scheidsrechters die hun overwinning nog aan het vieren waren zijn we uiteindelijk iets na twaalven begonnen. Na wat heen en weer spelen hadden wij al vrij snel een actie die leidde tot een klungelige maar effectieve goal van onze topscoorder Bas. Iets later in de eerste helft zaten we met onze gedachten waarschijnlijk al lekker warm binnen aan de derde helft waardoor er vrij snel 2 goals werden gemaakt vanuit Mop (1-3). Toen we eenmaal weer door hadden dat we nog gewoon met de eerste helft bezig waren werden we wakker. Vanuit het middelveld begon iets te ontstaan wat op heerlijk overspel begon te lijken. De verdediging van Mop werdt netjes voorbij gespeeld door de aanval van Hilvarenbeek en Dirk zorgde er uiteindelijk voor dat de bal in de goal belande. We begonnen de rust met een achterstand van 2-3. Na besproken te hebben wat er beter kon en toen de scheids eindelijk hun bier op had begonnen we aan de tweede helft. Na zo’n 10 minuten begonnen we weer aan een heerlijke aanval vanuit de achterhoede die dit keer werd aangestuurd door onze eigen Trump a.k.a. Daan. De bal belande uiteindelijk in de cirkel bij Bas en hij speelde hem vervolgens naar Jeroen waardoor de keeper voorbij was gespeeld en wij een doelpunt rijker waren (3-3). De stand was weer gelijk en alle opties stonden weer open. Helaas kregen we iets later een straf-corner tegen waaruit Mop een goal scoorde (3-4). Kort daarna kregen we zelf onze eerste straf-corner mee. Iedereen stond klaar voor een eventuele variant, maar Jeroen besloot hem toch zelf te slaan. Hij zat! (dat mocht dan ook wel een keer na jaren oefenen)(4-4) Mop kreeg niet veel later weer een straf-corner mee en scoorde daar ook weer een goal uit. 4-5, we stonden dus weer achter. Onno was onderweg om een goal te maken maar werd onderuit gehaald met een sliding door de laatste man van Mop. Het zat hem niet mee, aangezien hij al veel last had van zijn knie. Het fietsen ging hem na de training en wat biertjes van vrijdag namelijk niet meer zo lekker af. Het positieve van zijn 2e valpartij deze week was echter dat we een strafbal mee kregen. Ted besloot hem te nemen en zorgde dat de bal in het net belande (5-5). Met nog maar iets van 10 minuten te gaan bleef het een hele tijd erg spannend. Een paar minuten voor tijd besloot Mop echter dat ze hier toch echt met 3 punten weg wilden gaan en begonnen een aanval die zorgde voor de 5-6. Niet veel later viel het eindsignaal en sloten we deze spannende wedstrijd af met verlies, maar met opgegegeven hoofd. We hadden goed gespeeld tegen de koploper en konden terugkijken op een mooie wedstrijd. Daarnaast stond ons voor de derde helft nog een mooi feest van de DJ1 te wachten. Het verlies was dan ook al snel vergeten en de derde helft hadden we dik gewonnen. Zondag spelen we weer thuis om 12:00u tegen Push. Deze zondag zijn wij ook aan de beurt om een feestje te geven, dus zorg dat je erbij bent! https://www.facebook.com/events/1828711167363646/