header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren veteranen trekken aan het kortste eind en weten weer wat verliezen is !!

Nieuws afbeelding 13-11-2016

De heren veteranen stonden deze zondag met vijftien man sterk aan de afslag om het op te nemen tegen Tempo, de nummer vier van de competitie. Bij een overwinning zouden onze mannen deze tegenstander voorbij streven en van stuivertje wisselen, het beloofde dus een spannende pot te worden, en …..dat werd het !!

In het eerste bedrijf konden onze veteranen de weg naar het vijandelijke doel maar mondjesmaat vinden, waarbij een beste mogelijkheid tot scoren  van Rogier op sublieme wijze gepareerd werd door de goalie van Tempo. Olof deed daar aan de andere kant van het veld niet voor onder en wist met enkele prachtige reddingen zijn doel lange tijd schoon te houden. Ook raakte hij niet in paniek bij de vele strafcorners die de tegenstander mocht nemen en ranselde de ene na de andere bal de cirkel uit. Uiteindelijk was een snoeihard geslagen en geplaatste bal uit een strafcorner hem iets te machtig. Net voor het rustsignaal kreeg hij nogmaals het nakijken uit een strafcorner. Ook bij deze (onterecht gegeven ) corner, waarbij twee van onze lijnmannen ook nog naar het midden verwezen werden voor te vroeg inlopen, wist hij tot tweemaal toe een inzet onschadelijk te maken maar was hij bij de derde doelpoging kansloos. Met deze 0-2 achterstand gingen onze veteranen de rust in.

Er werden opbeurende woorden gesproken en er werd gehamerd op goed positiespel en het beter houden van de plaatsen. Sieger, al twee weken geblesseerd langs de kant, kreeg de taak om hier meer sturing aan te geven en op tijd de juiste wissels toe te passen. Het was duidelijk niet tegen dovenmansoren gezegd want de tweede helft werd de tegenstander uit Bergen op Zoom volledig teruggedrukt op de eigen helft. Hilvarenbeek creëerde meerdere goede kansen, maar opnieuw stond of lag de doelman van Tempo in de weg. Vijf minuten voor het eind van de wedstrijd wist Caspar toch de 1-2 op het scorebord te brengen waardoor onze rood-zwarten alles op alles zetten om toch nog een puntje in Beek te houden. Helaas kwamen onze mannen niet meer langszij, maar werd er achteraf toch met een tevreden gevoel teruggekeken op een leuke pot hockey.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de veteranen van Push HC op het programma, de nummer drie van de competitie, dus zal het komende woensdagavond een pittige training worden.