header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Heren veteranen laten serieus hockey zien !!

Nieuws afbeelding 12-12-2016

Tijdens serious winterhockey, georganiseerd door Pleun Bruurs, stond de wedstrijd heren veteranen tegen jong H1 op het spel. Het zou een wedstrijd worden "old school” versus "new school”.  Net zoals de bokswedstrijd Rico vs Baddar de avond ervoor zou het een mooi gevecht worden met veel aanhang en toeschouwers die uiteindelijk allemaal het serious winterhockey project een beetje zouden steunen. Dit was een wedstrijd met serieuze hockeyers, serieuze coach, serieus publiek en voor serious winterhockey.

De wedstrijd begon en het was vanaf het begin serieus hockey. Na 10 minuten werd er al gescoord door de "old school”. Henri, onze coach deze dag, liep al te scanderen "dit is pas de eerste 10 minuten jonguh H1 !!!”.  De wedstrijd ging door en het was spannend. De jonge mannen verweerden zich goed. De jonge jongens renden hard en de coach riep "hardlopers zijn doodlopers” maar  desondanks werd de stand snel recht getrokken naar 1-1.

De jonge heren bleven de boel bestormen en maakte goed gebruik van Bart van de Broek. Bart bracht de jonge heren menigmaal in stelling,  De wissels werden bij "old school” even niet handig uitgevoerd, en voor rust stond "old school” voor een 3-1 achterstand.

De tweede helft revancheerden "old school” zich en met goed overspel en een overdosis ervaring werd menig strafcorner afgedwongen. JH1 werd vaak gered door hun keeper die een weergaloze wedstiijd keepte en kans op kans van de veteranen kon verijdelen.

Maar de druk werd voor "new school” te groot en "old school” kon scoren 3-2.

De laatste 3 wedstirjden waren de veteranen gewend om de verrasing te bewaren als sluitstuk. Ook dit keer werd de tactische wissel door Henri weer op het juiste moment uitgevoerd. Vlak voor tijd kon "old school” weer scoren. En werd deze serieuze wedstrijd met een serieus gelijkspel afgesloten en een aantal serieuze pinten. Alles voor het goede doel, nie waar ?

De "old school” gaat nu even in winterslaap, om zo goed voorbereid de tweede helft van het seizoen weer serieus te kunnen beginnen.