header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

En dat is 3 op een rij

Nieuws afbeelding 17-9-2019

Zondag mocht het Veteranen team op eigen veld aantreden tegen Breda E team. We kennen elkaar ondertussen door en door uit voorgaande jaren en vorig seizoen wist geen van beide teams als winnaar van het veld te lopen. Het werd tweemaal 2-2. Dat zou dit nieuwe seizoen toch zeker niet gebeuren… SPOILER-ALERT; dus wel. Wederom werd het 2-2.

Wel voelde het meer als 2 punten laten liggen, dan 1 winnen. Maar het hadden er ook nul kunnen zijn. Door een krappe selectie hadden we 3 invallers nodig om toch 1 wissel te hebben. En ondanks het gebrek aan wisselmogelijkheden zijn we toch vol in de aanval gegaan. Met het heerlijke na-zomer weer op onze bolletjes was het een fijne wedstrijd met meer dan faire tegenstanders, ook goed geleid door de 2 scheidsrechter. Zo viel er geen onvertogen woord en verviel geen van de teams in roepen en schreeuwen. (is wel eens anders helaas)

Er is tegenwoordig ook een heus scorebord, al moesten we tot halverwege het 3ekwart wachten om die te kunnen bedienen. Op aangeven van Marten speelde Rogier zich behendig vrij op kop cirkel en roste de bal hard en hoog achter de keeper. Maar de voorsprong duurde niet lang want de spits van de Blauwe kreeg een doorgeschoten bal vrij op kop cirkel en verschalkte Olof. In het vierde kwart kwamen we weer op voorsprong door een strakke variant in de strafcorner. Sieger en Maarten combineerden vlotjes en Maarten kon zodoende afdrukken.

Maar statistisch gezien moest Breda nog een keer scoren en dus viel 4 minuten voor tijd de goal aan de andere kant. Ook uit een strafcorner helaas.

En dus, nu weten we nog niet wie de beste is van beide teams, maar feit is wel dat Hilvarenbeek de beste seizoensstart tot nog toe heeft in de 1eklasse. 2 potjes, 4 punten, nog ongeslagen. Dit smaakt naar meer. Volgende week Zwart-Wit uit.