Wedstrijdverslagen

Drie punten voor Heren Veteranen

Nieuws afbeelding 26-11-2019

De thuiswedstrijd tegen Olympia uit Terneuzen mocht met een schappelijke temperatuur en een waterig herfst zonnetje gespeeld worden.

Al snel kwamen we via Rogier op voorsprong maar de Zeeuwen beten van zich af. Via een strafcorner kwamen ze langszij en door een hele matige 2e kwart van ons kwamen we zelfs op achterstand.

Gelukkig werd een strafcorner van Joost door de lijnstop deels met zijn lichaam gestopt waarna een strafbal volgde. Machiel neemt deze niet meer, maar Martèn pusht deze tegenwoordig hard achter de keeper. En dus werd de ruststand 2-2.

Daarna volgde een zeer goede tweede helft waar Rutger in de eerste minuut meteen toesloeg. En daarna begon de show met goals van Teun (2x) Machiel en in de slotseconde Stefan met een sleeppush.

Zodoende is er weer vetrouwen na een puntloze reeks. Zondag nog de laatste inhaal wedstrijd tegen DES, met plaats 3 in het verschiet...  #durftedromen