Leuk om te weten

Wisselende resultaten bij de senioren.

Nieuws afbeelding 6-11-2011

Afgelopen zondag mochten al onze senioren teams weer thuis spelen.

’s Morgens om 11.00 uur traden de heren veteranen aan. Ze zijn de afgelopen tijd in uitstekende vorm dus de verwachtingen waren weer hoog.  De tegenstander kwam uit Oss.  Hilvarenbeek ging voortvarend van start en al snel kwam men op voorsprong.  Men wist elkaar goed te vinden in het spel  en in de 2e helft werd de voorsprong verder uitgebouwd en wist men uiteindelijk de tegenstander met 3-0 te verslaan. Hierdoor weet men  de toppositie vast te houden waarbij  de nummer 2 nog wel één wedstrijd minder heeft gespeeld.

Aan het begin van de middag was Dames 1 aan de beurt tegen Scoop uit Sittard. De Limburgers staan op een 6e plaats en waren dus gebrand op een overwinning. Ondanks dat onze dames  goed tegenstand boden wist Scoop toch 3 maal het doel te vinden en verloren we uiteindelijk met 0-3.

Daarna was het de beurt aan Dames 2 en heren 1.

Dames 2 mocht aantreden tegen DES uit Kaatsheuvel die op een derde plaats in de competitie staan. In de 1e helft ging het spel gelijk op en gaf men elkaar weinig ruimte. De strafcorner die Hilvarenbeek kreeg wist helaas het doel niet te bereiken.  Na de rust ging Hilvarenbeek  goed van start en wist men al snel te scoren.  Men wist de voorsprong daarna goed vast te houden en de tegenstander geen ruimte te geven waardoor de uiteindelijke uitslag 1-0 bleef. Een perfecte prestatie!

Heren 1 kreeg Eersel op bezoek die ook onderaan in de ranglijst staan.  Ondanks een sterk spel van Hilvarenbeek kwam Eersel toch op voorsprong. Kort daarna ging men op zoek naar de gelijkmaker en deze leek aanvankelijk ook te vallen echter de werd helaas afgekeurd.  Men ging met een tussenstand van 0-1 de rust in. Eerel bleef echter druk zetten en wist wederom te scoren. Kort voor het einde wist Eersel nog te profiteren van een verdedigingsfout waardoor de eindstand op 0-3 kwam.

Als laatste trad Heren 2 aan tegen Rosmalen.

Rosmalen staat samen met Hilvarenbeek onderaan in de competitie dus als er punten te behalen waren was het wel in deze wedstrijd. Men ging dan ook gelijk goed van start en wist al snel te scoren. De euforie was groot. Rosmalen ging echter op zoek naar de gelijkmaker welke kort daarop viel. Hilvarenbeek bleef echter aanvallend spelen en wist voor rust nog tweemaal te scoren.  Maar ook Rosmalen gaf niet op en kwam voor rust nog terug tot 3-2. In de tweede helft wisten onze heren de voorsprong echter verder uit te bouwen tot 4-2. Rosmalen probeerde nog goed terug te komen waardoor het tot in de laatste minuut nog spannend bleef. Uiteindelijk wist men de eerste drie puntje te pakken in deze competitie. De overwinning werd dan ook goed gevierd.

Foto’s van alle wedstrijden zijn te vinden op onze site.