header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

MC1 KAMPIOEN ZAALHOCKEY

Nieuws afbeelding 25-2-2012
Door een knappe overwinning op Waranda, de nummer 2 in de poule, is MC 1 kampioen geworden in de sub-topklasse. De meisjes speelden met name in de eerste helft een zeer sterke wedstrijd. Na een 1-0 opening kwam Waranda even terug en werd het 1-1. Hilvarenbeek bleef echter sterk aanvallen en scoorde in de eerste helft nog 3 keer waarmee men met een voorsprong van 4-1 de rust in ging.
In de tweede helft kwam Waranda sterk terug en maakte al snel een tweede treffer. Daarna kreeg Waranda ook nog een strafbal mee. Deze werd echter niet correct genomen waardoor het doelpunt werd afgekeurd. De uiteindelijke eindstand werd 4-2.
Onder een groot applaus van het massaal aanwezige publiek mochten de meisjes hun overwinning vieren.
Komende zondag 4 maart om 15.30 uur zullen ze samen wet alle andere kampioenen worden gehuldigd tijdens de voorjaarsborrel in het clubhuis.