Leuk om te weten

Geen punten voor Hilvarenbeek

Nieuws afbeelding 6-5-2012

Onze senioren teams beleefden zondag een slechte dag voor wat betreft de scores.

De veteranen die tot aan de winterstop nog zeer goed presteerden verloren de 3de wedstrijd op rij. Met de rust stonden ze nog met 0-3 achter. Na de rust wisten ze nog goed terug te komen maar verloren uiteindelijk met 2-3.

Dames 1 verloor met 1-3 van Oirschot. Ook bij Dames 2 zat het dit weekend niet mee. Ook zij verloren met 1-3 van Den Bosch.

Heren 1 ging aanvankelijk zeer goed van start. In het begin van de eerste helft kwamen ze zelfs op een 2-0 voorsprong. Cranendonck scoorde echter vanuit een counter 2-1. Vlak voor rust maakten ze zelfs nog gelijk.

Snel in de tweede helft kwam Hilvarenbeek al op achterstand. Hilvarenbeek bleef echter sterk spelen en kwam toch weer terug: 3-3. De teams gaven echter beide niet op en uiteindelijk wist Cranendonck nog eenmaal onze keeper te passeren. Vlak voor het eindsignaal kreeg Hilvarenbeek nog een strafbal tegen. Deze werd echter uitstekend tegengehouden door onze keeper Bob. Hierdoor bleef de eindstand 3-4.