header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Jongens C1 morele winnaars tegen Goirle

Nieuws afbeelding 6-10-2013
De hele week werd er al over gesproken, zaterdag de „derby’ tegen Goirle! Na een zeer bemoedigende 3-2 (onverdiende ) nederlaag tegen Warande stonden de jongens op scherp tegen Goirle. Met onze „gastspeler’ Bas begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.
Goirle begon meteen op de aanval te spelen en miste enkele goede kansen. Tinus onze keeper hield met een aantal schitterende reddingen de nul.... De 1e helft hielden we stand, Goirle viel aan, maar Hilvarenbeek kwam er een aantal keer goed uit. De 2e helft zagen we het zelfde beeld, Goirle in de aanval, Hilvarenbeek moest terug. Maar Goirle kon de kansen niet benutten, en het geloof in een goede uitslag werd aan onze kant steeds groter.
Diep in de 2e helft brak Hilvarenbeek nog twee keer uit, en beide keren werd er door een overtreding aan de kant van Goirle een goal voorkomen. De strafcorner die Hilvarenbeek  in de laatste seconde meekreeg zorgde voor extra spanning, bij zowel onze enthousiaste toeschouwers als de coaches. Onze jongens hebben allemaal super hard gewerkt en zo het 1e punt binnengesleept tegen de koploper! Vol goede moed gaan we komende week naar Gilze-Rijen toe.

Niet alleen JC1 wist dit weekend Goirle mentaal te verslaan, ook MD1 won met 5-1 van Goirle MD1. Allemaal gefeliciteerd!