header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Heren Veteranen boeken eerste overwinning in 2014

Nieuws afbeelding 9-3-2014

Na een winterstop van maanden, hoewel het jaargetijde niet echt van zich liet spreken, trok een select gezelschap  van twaalf spelers (blessures, terugkomst wintersport en verjaardag, verhuizing moeder, vakantie elders, afsluiting Biks carnaval) ) richting het niet nabij gelegen Zierikzee. Daar zou op de zondagmiddag de uitwedstrijd tegen HSD (Hockeyclub Schouwe Duiveland) om 15.00 uur de tweede helft van het seizoen inluiden. Dit gebeurde uiteindelijk ook, maar door een verkeersongeluk richting Zierikzee (zie foto rustpauze tijdens de file die ontstaan was en waar de wedstrijdbespreking plaats-vond) werd het eerste fluitsignaal van deze wedstrijd pas dik over vieren gegeven.

Onze ‘oudjes’ lieten  de eerste tien minuten duidelijk merken dat de thuisoverwinning op HSD geen ‘per ongelukje’ was geweest en stormden meteen richting het vijandelijk doel. Dit resulteerde al heel snel op een 0-1 voorsprong  voor onze mannen door Stefan die vanuit een schier onmogelijke hoek de doelman het nakijken gaf.

Hierna werd het een zware partij waarbij het slecht bespeelbare  zandveld en verschillende scheids-rechterlijke beslissingen het spel bepaalden. Jammer genoeg kunnen ook heren veteranen (van beide partijen) hun opmerkingen naar de arbitrage maar slecht binnensmonds houden.

Voortreffelijk keeperswerk van Maarten, die na blessureleed eindelijk weer onder de lat stond, en door de uitmuntende  inzet van de twaalf Hilvarenbeekse spelers werd de 1-0 overwinning over de streep getrokken.

Volgende week staat de wedstrijd tegen de veteranen van Push op het programma. Met mooi weer in het vooruitzicht een aanrader voor een sportief ‘uitstapje !!’  U komt toch ook !!