header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Heren Veteranen versterken hun positie op de ranglijst

Nieuws afbeelding 16-3-2014

Zondag 16 maart stond de thuiswedstrijd tegen Push, een van de laagst geklasseerde teams van de competitie, op het programma. Geheel voltallig begonnen onze oudjes aan de wedstrijd. Hierbij moet vermeld worden dat er vastgehouden werd aan het basiselftal van vorige week dat onder zware omstandigheden een 0-1 overwinning uit Zierikzee mee naar Beek bracht.

Deze mannen wisten onze tegenstander direct vanaf het eerste fluitsignaal vast te zetten op de eigen helft en zorgden ervoor dat er op eigen helft geen enkel direct gevaar voor een tegengoal ontstond. Stefan wist uiteindelijk het veldoverwicht uit een strafcorner met een harde en geplaatste push om te zetten in een welverdiende 1-0 voorsprong. Vlak hierna kwamen er meerdere mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen, maar de doelman van Push stortte zich steeds  in de baan van het schot. Dit gebeurde ook bij een fantastische uithaal van Sieger waarna de wedstrijd toch enige minuten stilgelegd moest worden om de keeper te laten herstellen van de inslag van deze knal.

Voor rust wist Rutger, die zijn deskundige blik op de wedstrijd enige tijd vanaf de zijlijn gevolgd had, de wedstrijd op ‘slot’ te gooien door een doelgerichte poging met een listig balletje effectief af te ronden. Dit was een bekroning op het werk dat de veteranen etaleerden, zij waren echt heer en meester op het veld, en lieten hun tegenstander alle hoeken van het veld zien.

Na het rustsignaal verliep de wedstrijd wat minder gemakkelijk. Er werden verkeerde keuzes gemaakt in de opbouw naar voren, maar gelukkig werden er achterin geen echte mogelijkheden aan de tegenstander gegeven om terug te komen in de wedstrijd.

Na een voortreffelijk uitgespeelde aanval wist Rutger de 3-0 einduitslag op het scorebord te

toveren. Een terechte en verdiende overwinning voor onze mannen, die na afloop in de derde helft met de tegenstander op een ontspannen manier geëvalueerd werd.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Zwart-Wit HD op het programma. Dat belooft een spannende ontmoeting te worden omdat beide teams op een gedeelde vijfde plaats staan.

Hoe dat afloopt verneemt u volgende week.