Heren Veteranen gaan in Breda dik onderuit !!

Nieuws afbeelding 25-3-2014

Afgelopen zondag stond voor de veteranen de uitwedstrijd tegen Zwart-Wit HD op het programma.

Vol vertrouwen, maar zonder de gangmakers op het middenveld en laatste man, vertrok men richting Breda. Onderweg werden onze mannen getrakteerd op een fikse hagelbui , maar bij aankomst leek er geen vuiltje/wolkje aan de lucht en leek een fris lente-zonnetje  een mooie middag in te luiden. Hoe anders pakte deze voorspelling uit !!

Amper vier minuten bezig werd onze keeper Maarten, nadat hij een eerste inzet nog wist te stoppen, met een simpel balletje voor de eerste keer gepasseerd. Donkere wolken verschenen letterlijk en figuurlijk aan de horizon. Een geweldige hagelbui toverde het speelveld om in een wit tapijt met de nodige plassen waarbij fatsoenlijk hockey niet mogelijk leek. Er moest voor de scheidsrechters zelfs een vrolijk gekleurde bal aan te pas komen om de wedstrijd te kunnen volgen. Onze Beekse mannen raakten het spoor bijster, terwijl de tegenstander  van de situatie gebruik maakte en voor de tweede keer het doel wist te vinden.

Tijdens de pauze beloofden we elkaar meer passie en strijd toe, maar meteen na het rustsignaal keken we al aan tegen een 0-3 achterstand. We werden daarna door onze opponenten, die erg fysiek speelden,  van het kastje naar de muur gestuurd. We mochten Maarten danken dat hij nog veel ballen, waaronder een strafbal, onschadelijk maakte anders was de nederlaag hoger uitgevallen dan de 0-6 die na zeventig minuten op het scorebord stond.

Gelukkig kwam in opdracht van de Romeinse god "Jupi  t  ler” het lentezonnetje tijdens de derde helft achter de donkere wolken vandaan, waardoor de stemming positief veranderde en men weer met een goed gevoel kon denken aan de wedstrijd van komende zondag.