header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Heren veteranen sluiten seizoen heel goed af !!

Nieuws afbeelding 26-5-2014

goedgedaan.gif (26593 bytes)Zondag stond de laatste (uit)wedstrijd van dit seizoen op het programma. De heren van Zwart-Wit hadden onze mannen voor de winterstop getrakteerd op een 4-5 nederlaag,  waardoor onze oudjes gebrand waren op een revanche. En die kwam er dan ook !!

Meteen vanaf het eerste fluitsignaal namen onze Hilvarenbeekse mannen het initiatief en zorgen er voor dat met goed overspel alles gericht werd naar het vijandelijk doelgebied. Eventuele voorwaartse acties van  de tegenstander richting ons doel werden met precisie en veel inzicht onschadelijk gemaakt.

Gezien de leeftijd van onze tegenstander leek er dan ook geen vuiltje aan de lucht, maar hockeytechnisch  lieten de mannen uit Breda ons in de eerste minuten een poepie ruiken door 100% trefzeker te zijn bij twee kansen die gecreëerd werden. Zij lieten onze goalie Maarten daarbij geheel kansloos.

Gelukkig lieten onze mannen het er na deze 2-0 achterstand niet bij zitten en rechtten zij hun rug om te laten zien dat echte Hilvarenbekenaren zich niet zonder slag of stoot verslagen geven.

Elkaar moed insprekend werd, met nog meer energie en voortreffelijk hockeyspel,  gezocht naar die ene mogelijkheid om de aansluitingstreffer te forceren. Sieger wist vanuit een strafcorner de doelplank te raken met een geplaatste schuifslag. Vlak daarna werd Stefan in stelling gebracht om de 2-2 aan te tekenen na een weergaloze solo van Rutger. Hierna raakte onze opponent enigszins van slag waarop Rutger net voor het rustsignaal het vonnis velde. Een  2-3 voorsprong met rust gaf onze mannen de inspiratie en rust om het karwei in de volgende 35 minuten af te werken. En dat gebeurde ook !!

Na een geweldige en  hard ingespeelde  flats van Sieger  wist Rutger met een sublieme tip-in de doelman het nakijken te geven . De mannen uit Breda gaven daarna eigenlijk de moed op, konden de gaten conditioneel niet meer dicht lopen, maar werden door een misverstand tussen onze verdedigers Frank en Willem-Jan toch nog even in het zadel geholpen. Maar deze 3-4 voorsprong lieten onze oudjes zich  niet meer uit de vingers glippen, integendeel, zij maakten met doelpunten van Rutger, Martèn  en Kasper korte metten met de tegenstander. De 3-7 overwinning was dan ook zeer verdiend !!

Een verdienstelijke vijfde plaats  werd door onze  Big Vet’s behaald. PROFICIAT MANNEN !!

De overgang naar een hogere klasse heeft onze mannen en hun hockeyspel zeker goed gedaan

’s Avonds werd door het veteranenteam het seizoen nog eens deskundig doorgenomen onder het genot van een drankje en een hapje bij een van hun  sponsoren.

Heren veteranen, op nog zo’n seizoen !!!