header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Gelijkspel voor H1

29-9-2014
Al snel leek de uitwedstrijd van H1 tegen Berlicum een eenrichtingsverkeer te worden. De mannen van Hilvarenbeek begonnen sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong tegen een rommelig Berlicum. De mannen van Berlicum deden veel pogingen om via hun diepe spits het doel van Hilvarenbeek aan te vallen, maar door meermaals fan-tas-tisch ingrijpen door de Beekse verdediging kwam Berlicum in de laatste minuut van de eerste helft  pas voor de tweede keer in de Beekse cirkel, met een strafcorner als resultaat. Snoeihard en met een hoop frustratie werd de strafcorner benut: 2-1, maar nog geen probleem. In de tweede helft werd Hilvarenbeek een stuk slordiger met een stel pogingen van Berlicum als gevolg. Toch hield Hilvarenbeek H1 stand en konden ze zelfs hun voorsprong uitbouwen naar 3-1: nu lijkt de buit wel binnen toch?! Nooit te vroeg juichen lijkt het devies: Berlicum kwam terug tot 3-3.
H1 kan nu wel één punt bijschrijven bij de drie die ze al binnen gehockeyd hebben, maar lange tijd zag het er uit dat het puntentotaal op zes zou staan na afgelopen zondag. Volgende week komt Vlijmen H3 op bezoek in Hilvarenbeek om 12.00 uur. Kom dat zien.