header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Grandiose eerste helft luidt overwinning D2 in: 5-3

12-10-2014 Slechts één keer lukte het Push D17 om gevaarlijk te worden tegen het tweede team van Hilvarenbeek, in de eerste minuut. Daarna was het in het de eerste helft Hilvarenbeek wat de klok sloeg. Geen enkele kans werd er weggegeven, het samenspel was vloeiend en kansen waren er alom.
Vlak voor de wedstrijd werd er een belangrijke (en risicovolle) tactische aanpassing aangebracht binnen het team en de opstelling waar D2 in de eerste minuut nog goed aan moest wennen. Daarna bleek de keuze goed uit te vallen en wist Push niet om te gaan met het aanvallende spel van Dames 2.
Bij rust stond Hilvarenbeek met 3-0 voor, totaal onverwacht maar zeker niet vervelend.
Met deze goede uitgangspositie gingen de dames in de tweede helft door met wat ze in de eerste helft zo goed deden: aanvallen! Als snel werd het 4-0 en de wedstrijd leek toch wel gespeeld, maar niet was minder waar; Push kwam terug tot 4-3. Hilvarenbeek kreeg de beste kansen, maar Push maakte de doelpunten. Totdat Evie alle spanning liet verdwijnen door de bal, ja hard, ja hoog en ja onhoudbaar achter de keeper van Push schoot; 5-3 en zo toch een prima uitslag.

Op 26 oktober ontvangt D2 Tilburg D18 om de zegetocht door te zetten en zo Warande D5 (vorige week 4-8... laten we dat snel vergeten) het nog moeilijk te maken op weg naar het kampioenschap.