header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

D2 zakelijk naar overwinning op Tilburg

29-10-2014

De openingstreffer liet lang op zich wachten, maar snel genoeg om met een 1-0 voorsprong de rust in te gaan. In de laatste seconde van de eerste helft kreeg D2 een strafcorner die met een goede combinatie vanuit een rebound werd gescoord: 1-0. In de rust werden alle afspraken nog eens herhaald en alle spelers goed op hun plek gezet. Dit bleek snel resultaat te hebben, want D2 liep gedurende de tweede helft uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong. Geen vuiltje aan de lucht, maar daar moesten ze voorzichtig mee zijn, want gemakzucht maakte het D2 in de wedstrijd tegen Push nog knap lastig (een 4-0 voorsprong werd door Push bedreigd door snel 3 doelpunten te maken). Tilburg kon alleen in de laatste minuut iets terug doen: 4-1. Schoonheidsfoutje daargelaten, een prima wedstrijd. Op naar Liberty.