header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren Veteranen blijven voorlopig steken op nul wedstrijdpunten.

Nieuws afbeelding 1-10-2015

Onder een strak blauwe lucht en nog knipperend met de ogen naar  een verlaat zomerzonnetje keken de heren veteranen al binnen een minuut tegen een 0-1 achterstand aan. Amper bekomen van de schrik werd enkele minuten later bij de eerste de beste strafcorner de voorsprong van de tegenstander vergroot tot 0-2. De bal werd met een droge tik achter onze doelman Olof gelegd. Onze mannen waren finaal de kluts kwijt en binnen het kwartier was de wedstrijd gelopen. De spelers van de Dommel, onze tegenstander uit St. Michielgestel , scoorden binnen het kwartier namelijk nog twee keer. Tegenover het effectief omgaan met kansen van de tegenstander, toverden onze jongens slechts één schot op doel en een ongevaarlijke strafcorner uit de hoge hoed. Uiteindelijk werd met een 0-5 achterstand begonnen aan de pauze.

Tijdens deze pauze werden de hoofden bij elkaar gestoken en werd gewezen op de werklust van de week daarvoor. Zonder die inzet zou het wel eens een heel vervelend middagje kunnen worden.

Daarom werd er de tweede helft uit een ander vaatje getapt. Op het loodzware en trage veld wisten onze veteranen via twee doelpunten van Rutger en een van Martèn terug te komen tot 3-5 om tenslotte met een 3-7 nederlaag van het veld te stappen.

Ondanks deze derde nederlaag in de eerste klasse vallen er ook pluspunten te noteren:

• Naast de derde helft , die elke week gewonnen wordt, werd er nu ook al een tweede helft gewonnen;

• De heren hebben laten zien dat zij zich ondanks een kansloze positie bij rust, niet zomaar gewonnen geven, maar blijven knokken voor een zo goed mogelijk resultaat;

• Het aantal gescoorde doelpunten van onze mannen niet meer op één vinger, maar nog net op één hand te tellen zijn;

• Het al drie weken op rij prachtig weer is als de veteranen hun wedstrijd spelen;

• Zij volgende week weer de kans krijgen om de eerste wedstrijdpunten te behalen.

Kortom: Volgende week gaan onze jongens er weer voor tegen de veteranen van MEP. U komt toch ook kijken op de Roodloop want onze rood-zwarten kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken.