Organisatie

Contact

Adres
Hockeyclub Hilvarenbeek
Roodloop 1
5081 XZ Hilvarenbeek

Postadres:
Postbus 114
5080 AC Hilvarenbeek

0135054558


Wedstrijdsecretariaat


Bestuur


Ledenadministratie
Mededelingen > naar alle mededelingen
VAN HET BESTUUR
22-2-2018
Nieuw bestuurslid: Rob van Gemert

Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Rob van Gemert aspirant bestuurslid is geworden. Rob is al enige tijd actief binnen onze club. Hij is dit seizoen trainer/coach van Dames Jong 1 en lid van de arbitrage commissie. Sinds kort neemt Rob zitting in het bestuur en heeft de commissies Arbitrage, Tucht en Respect en Sportiviteit in zijn portefeuille.

Wij wensen Rob veel plezier in de nieuwe functie!

Het Bestuur,
Erik, Dorine, Chris, Dirk Jan en Shirley
21-2-2018
Protocol afkeuren velden

Door bestuur is het protocol vastgesteld hoe en op welke criteria we de velden afkeuren om op te spelen.

Bijlage: 20180221 Protocol afkeuren van de velden gedurende winterperiode en overige weersomstandigheden.pdf
5-2-2018
ACTIE JUMBO SPAREN VOOR JE SPORTVERENIGING – start 7 februari

Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kan er bij Jumbo Supermarkt Hilvarenbeek weer gespaard worden voor onze club! Samen met familie en vrienden kunt u sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe trainingspionnen, ballen, doelen enzovoort.

Hoe werkt de actie

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo Hilvarenbeek bij elke besteding van € 10,- een Sportpunt met een unieke code. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nlkunt u heel eenvoudig de punten toewijzen aan de hockeyclub. Hoe meer punten u voor ons verzamelt, hoe meer wij kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal!

NIEUW! De Jumbo Sparen voor je Sportvereniging scan app

Voor deze actie wordt er een nieuwe app gecreëerd: De Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app zal te downloaden zijn voor IOS en Android gebruikers. Met deze app wordt het makkelijker gemaakt om snel alle punten te scannen en toe te kennen aan uw sportvereniging. Informatie over waar u deze app kunt downloaden, ontvangt u voor de start van de actie.

Kortom; doe allemaal mee, ga een keertje extra naar Jumbo Hilvarenbeek en spaar zoveel punten voor onze club!

Alvast hartelijk bedankt namens het bestuur en de sponsorcommissie

30-12-2017
Vrijwilligers gezocht!

Hockeyclub Hilvarenbeek is op zoek naar jou!
Want dit jaar start de uitbreiding van ons clubhuis en binnenkort verwelkomen wij ons 500ste lid. Om deze groei, alle activiteiten en evenementen in goede banen te leiden, zoeken wij voor verschillende commissies enthousiaste vrijwilligers. 

Lijkt het je leuk om onze club als vrijwilliger voor een enkel evenement of structureel in één van de werkgroepen te komen ondersteunen? Neem dan snel contact op met het secretariaat of [email protected] Op de website staat bij 'vacatures' een compleet overzicht van activiteiten, evenementen en commissies waarvoor wij momenteel vacatures hebben. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!