header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Heren veteranen weer met beide hockeyschoenen op de grond

Nieuws afbeelding 11-10-2016

Afgelopen maandagochtend werd een afbeelding via de ‘BikseVets-app’ rond geseind met daarop de afbeelding van de stand van de poule waarin onze veteranen spelen. Onze mannen hadden het na twee geweldige overwinningen achter elkaar, voor elkaar gekregen om zich in het linkerrijtje van de standenlijst te spelen.

De teamgeest bij onze veteranen was er dus zeker niet slechter op geworden, waardoor met goede moed en vol enthousiasme op zondagochtend vertrokken werd richting Drunen (met aardig wat invallers: Tim, Maarten, Serge.) Dit keer was het niet Holle Bolle Gijs zelf, die aan passerende bezoekers van de Efteling vroeg om papiertjes op te rapen, de oorzaak van een aanzienlijk oponthoud,  maar waren het de wegwerkzaamheden die ervoor zorgden dat we nog net op tijd aan de afslag van onze hockeywedstrijd in Drunen stonden.

Of het aan de korte ‘opwarmtijd’ lag of dat het directe offensieve spel van onze tegenstander ons overviel,

maar we keken al wel binnen een kwartier tegen een 3-0 achterstand aan. Reden genoeg voor onze mannen om zich achter de oren te krabben en zich af te vragen hoe zij deze vloedgolf van aanvallen het hoofd konden bieden. Dat hielp enigszins, want uit de enige aanval in de eerste helft, en ook de enige keer dat we echt gevaarlijk voor het vijandelijke doel verschenen, werd door Teun gescoord. Hij frommelde de bal, na een door Frank en Rutger goed opgezette aanval,  tussen de legguards van de doelman door.

Voor onze Hilvarenbeekse strijders, want strijden dat deden ze van het begin tot het eind van de wedstrijd, bleef het bij dit ene doelpunt. Dat de tegenstander er nog twee achter onze voortreffelijke keepende doelman Olof sloeg, werd sportief geaccepteerd (de mannen uit Drunen waren per slot van rekening een maatje te groot op deze mooie zondag).  Daar werd tijdens de derde helft dan ook niet over gediscussieerd.

Wel werd vooruitgekeken naar de volgende uitwedstrijd tegen Berkel-Enschot (uit om 14.00 uur) die volgende week op het programma staat.

Heren, dat belooft een pittige training komende woensdag !