header foto header foto header foto header foto
 

Jeugd tot en met 18 jaar mag zonder 1,5 meter afstand trainen per 1 juni

Trainingscommissie Op 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni ook een versoepeling door te voeren voor de groep 13 tot en met 18 jaar.

Lees verder

Vriendjes/vriendinnetjes training

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op maandag 8 en 15 juni worden er vriendjes/vriendinnetjes trainingen georganiseerd. Alle leden van de jongste jeugd en jongens D teams mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! De training voor de meisjes jongste jeugd is van 16.00 tot 17.00. Voor de jongens jongste jeugd en D-teams start de training om 17.15 en eindigt om 18.15. Zorg ervoor dat je vriendje/vriendinnetje

Lees verder

Belangrijke data einde seizoen en opstart seizoen 20-21

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen nadert en daarom hier een aantal belangrijke data op een rijtje:
maandag 1 juni géén trainingen ivm Pinksteren; maandag 8 en 15 juni vriendjes/vriendinnetjes training tijdens de trainingen van de jongste jeugd en D-teams; (week van) vrijdag 19 juni laatste trainingen met de huidige teams voor alle lijnen; zondag 21

Lees verder

Trainingen 25/5 - 19/6

Bestuur Nieuws afbeelding Bij deze nog een extra reminder vanuit de trainingscommissie over het trainingsschema en het protocol, die je voor het weekend via e-mail ontving. Hierin staat hoe de trainingen de komende weken plaats gaan vinden (vandaag t/m 19 juni). Voor de volledigheid plaatsen we het schema ook nog even in de bijlage van dit bericht.


Lees verder

Update 7/5 Corona (Opstart trainingen senioren)

Bestuur Nieuws afbeelding Gisteravond hebben we tijdens de persconferentie vernomen dat er mogelijkheden komen voor senioren om weer te gaan trainen. We wachten op informatie vanuit de KNHB (volgt vrijdag einde dag) en zijn ondertussen intern druk bezig met de voorbereidingen. We communiceren zo snel mogelijk hoe we een en ander praktisch kunnen gaan invullen binnen HCH.Lees verder

Corona-update 26/4 (opstart trainingen)

Bestuur Nieuws afbeelding Naar aanleiding van de laatste persconferentie hebben we met input van gemeente, KNHB en omliggende clubs voorzichtig plannen kunnen maken voor het opstarten van de trainingen. Hierover kunnen we het volgende meedelen:


Lees verder

Update 21/4 Corona

Bestuur Nieuws afbeelding Zojuist hebben we kennis genomen van de versoepeling van de coronamaatregelen zoals gesteld door de overheid.


Lees verder

We missen jullie!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Wij missen jullie!! Voorlopig blijven de velden nog leeg, maar we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien!

Lees verder

Update 1/4 Corona (t/m 28/4 afgelastingen)

Bestuur Nieuws afbeelding Ongetwijfeld hebben jullie gisteren de persconferentie gevolgd waarin bekend werd gemaakt dat alle corona-maatregelen in elk geval tot 28 april worden verlengd. De KNHB beraadt zich over de competitie de rest van dit seizoen. Zodra we hier meer van weten, hoor je het van ons.


Lees verder

CD kamp afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding Dit voorjaar zou het CD-kamp weer plaatsvinden bij Hockeyclub Hilvarenbeek. Helaas gaat dit evenement niet door in verband met het coronavirus. Wij willen de organisatie graag bedanken voor de voorbereidingen die al getroffen zijn en kijken uit naar het CD-kamp van volgend jaar! 

Lees verder

ABeek uitgesteld

Evenementen Nieuws afbeelding In deze tijden van het Coronavirus staat de veiligheid van onze bezoekers op één. Daarom hebben we er voor gekozen om ABeek uit te stellen naar later dit jaar. Hopelijk kunnen we er op een later moment weer een groot feest van maken. Zodra wij een datum hebben, laten we dat jullie meteen weten.


Lees verder

Update 12/3 Corona (t/m 6/4 afgelastingen)

Bestuur Nieuws afbeelding Zojuist heeft de KNHB gecommuniceerd dat zij alle (oefen)wedstrijden tot en met 6/4 cancelt. Daarnaast volgt HCH het advies van de bond op om ook het clubgebouw en de terreinen te sluiten tot en met 6/4. Er vinden geen trainingen, vergaderingen, bijeenkomsten of andere activiteiten plaats.


Lees verder

Scheidsrechterscursus

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Ook dit jaar zijn er weer veel leden die hebben deelgenomen aan de scheidsrechterscurus, die gegeven wordt door HCH Academy. 73 spelers hebben vier avonden de cursus gevolgd in het clubhuis en daarna deelgenomen aan het examen in de Elcerlyc. Hiervan zijn 48 spelers geslaagd! HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren en is hartstikke trots!!

Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Goed om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat weer bijna van start! Op 29 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 21 juni en 28 juni is het mogelijk om deel te nemen aan de hockeyschool. De tijden hiervan zijn 9.30 - 10.30, 10.30 - 11.30 en 11.30 - 12.30. Je kan je inschrijven voor alle trainingen, maar het is ook mogelijk om een losse training te volgen. Hierbij geldt wel vol = vol! De kosten hiervoor zijn €10

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiĆ«le achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder