header foto header foto header foto header foto
 

ABeek 2019

Evenementen Vanaf woensdag ochtend is de organisatie van ABeek samen met een leger aan vrijwilligers gestart met de opbouw van Casa de la Muerte. Vanavond vanaf 20:30 gaat het feestje los! Podium nog niet van de voorkant gezien? Kom gerust een kijkje nemen, tijdens de wedstrijden houden we het terrein open voor sneak peaks. 

Lees verder

Meld je aan voor het family & friends toernooi op 20/5 (2e Pinksterdag)

Evenementen Nieuws afbeelding Schrijf je team in via www.tournify.nl/live/familyfriendsLees verder

Save the Date! E/F hockeykamp Jongste Jeugd

Evenementen Nieuws afbeelding Save the Date!!
Het super leuke EF-kamp komt er weer aan! Van zaterdagmiddag 24 september t/m zondagochtend 25 september vindt dit super leuke hockeykamp, voor de jongste jeugd van Hockeyclub Hilvarenbeek, weer plaats. Meer informatie zal begin september volgen.
Hartelijke groet,
Organisatie E/F kamp


Lees verder

inschrijven zaalhockey 2021-2022

Evenementen Nieuws afbeelding Inschrijving zaalhockey '21-'22 open Speel je in een 8 of 11 tal? Dan kun je je aanmelden voor het zaalhockeyseizoen '21-'22. Aanmelden kan van 11 tot en met 20 september, via de Lisa app of via www.hilverhockey.nl. Zie je mail voor uitleg.

Lees verder

22/8: Fries & Guys voor alle jongensteams F t/m C

Evenementen Nieuws afbeelding Om het seizoen goed te beginnen organiseren we op zaterdag 22 augustus de 2e editie van Fries & Guys voor jongens F, E6, E8, D en C van Hilvarenbeek. Dit is een leuke middag/avond waar lekker gaan hockeyen en we gezamenlijk frietjes eten. Het begint om 15:30 en zal eindigen rond 20:00 op de hockeyclub.
 

Lees verder

ABeek uitgesteld

Evenementen Nieuws afbeelding In deze tijden van het Coronavirus staat de veiligheid van onze bezoekers op één. Daarom hebben we er voor gekozen om ABeek uit te stellen naar later dit jaar. Hopelijk kunnen we er op een later moment weer een groot feest van maken. Zodra wij een datum hebben, laten we dat jullie meteen weten.


Lees verder

Vrije dag Clinic woensdag 6 november

Evenementen Nieuws afbeelding Hallo allemaal, Op woensdag 6 november hebben veel kinderen een vrije dag. Wat is er nu leuker dan op je vrije dag de hele dag bezig zijn met sport? NIETS! Daarom organiseren wij 6 november een clinic voor iedereen die niet naar school hoeft, maar toch actief bezig wil zijn.

Lees verder

14 oktober eerste HCH Academy clinic

Evenementen Nieuws afbeelding Maandag 14 oktober 2019 is het zover, de eerste clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor hockeyers van 6 t/m 12 jaar (F t/m D-teams). Heb jij zin om een hele dag te hockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Wat is een clinic van de HCH Academy?

Lees verder

Kicks 'n Sticks Kamp: schrijf je vandaag nog in met 10% korting!

Evenementen Nieuws afbeelding Deze zomer organiseren wij op 10 & 11 juli een geweldig 2-daags hockeykamp voor kids van 4 tot 12 jaar. Het programma is een toffe mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, meetoefeningen en natuurlijk superleuke kampspellen.


Lees verder

Ouder-kind hockey vrijdag 14 juni

Evenementen Op vrijdag 14 juni is de jaarlijkse afsluiting van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd en D-teams: de strijd tussen de ouders en de kinderen. In de bijlage staat het schema voor die dag. In verband met deze afsluiting verplaatsen de trainingen van JC1, MC1 en MC3 met 15 minuten. Zij kunnen om 19.15 starten met de training.

Lees verder

Gevonden voorwerpen CD kamp

Evenementen Nieuws afbeelding Na een geslaagd CD kamp zijn er nog enkele spullen achtergebleven ! Graag zsm ophalen !

Lees verder

Familiehockeytoernooi "Color it Up" maandag 10 juni

Evenementen Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom organiseert de lustrumcommissie diverse feestelijke activiteiten. Eén ervan is het familiehockeytoernooi op maandag 10 juni 2019 (2e Pinksterdag) en het thema is "Color it up!”.


Lees verder

HC HILVARENBEEK MEIKAMP 2019 MET KICKS N STICKS

Evenementen Nieuws afbeelding Kicks n Sticks organiseert samen met HC Hilvarenbeek een waanzinnig meikamp!!!
Wat is kicks n sticks?

Lees verder

Inschrijving voor CD-kamp geopend!

Evenementen Nieuws afbeelding CD kamp HC Hilvarenbeek 11 en 12 mei 2019 ‘kleur bekennen’
Hoi CD’ers,

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei is het tijd voor het CD-kamp van Hockeyclub Hilvarenbeek. Het thema tijdens dit lustrumjaar is natuurlijk: ‘kleur bekennen’.


Lees verder

Lustrumwedstrijd Heren Veteranen v.s. oud Heren 1-spelers

Evenementen Nieuws afbeelding Zaterdag 23 maart wordt er een speciale lustrumwedstrijd gespeeld tussen de Heren Veteranen en een team van oud Heren 1-spelers. Aanvang wedstrijd 16.30 uur.

Lees verder

Blommestijn Festijn 22 juni 2019

Evenementen Nieuws afbeelding Wil je meedoen aan het leukste, gekste, mooiste hockeytoernooi uit Brabant? Doe dan mee aan Blommestijn festijn! Dit is een ééndaags toernooi voor hockeyers en niet-hockeyers, met aansluitend een top feest. Voor dit toernooi moet je 18+ zijn. Een overnachting is mogelijk. Dus nodig al je vrienden en vriendinnen uit! Voor meer informatie zie

Lees verder

Save the date: CD-kamp 11 en 12 mei

Evenementen In het weekend van 11 en 12 mei wordt het CD-kamp gehouden. Voor alle leden van de D en C teams: houd dit weekend vrij! Meer info voor deze leden volgt binnenkort via de mail.

Lees verder

Lustrumfeest "40 tinten rood"

Evenementen Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek viert dit jaar haar 8e lustrum en daarom organiseren wij het lustrumfeest "40 tinten rood" op zaterdag 23 maart vanaf 20.30 uur. Het feest is voor leden 18+, oud-leden 18+ en de ouders van de jeugdleden. Graag aanmelden voor woensdag 20 februari via de uitnodiging die je per e-mail ontvangen hebt.  


Lees verder

E/F Hockeykamp

Evenementen Het EF-kamp kan weer in de agenda gezet worden! 27 en 28 oktober vindt het leukste kamp van Hockeyclub Hilvarenbeek weer plaats.
Natuurlijk gaan we Hilvarenbeek weer onveilig maken en ontbreekt een groot kussengevecht niet. Welk team heeft het meeste "hockey Got Talent? Wij kijken uit naar jullie optredens!

Lees verder

ABeek bijna uitverkocht!!!

Evenementen Nieuws afbeelding Nog geen kaartje voor ABeek: The Fifth Wave? Wees er snel bij, want er zijn nog maar een aantal kaarten beschikbaar.
Bestel je kaartje nu via www.abeek.nl! 
OP = OP
Tot zaterdag.  Amy, Jasper, Jeroen, Naud, Pieter, Ted en Tim 

Lees verder

Ouder-kind hockey

Evenementen Hallo F, E-6, E-8 en D-teams
Op vrijdag 15 juni is het weer ouder-kind hockey, de jaarlijkse afsluiting van het veldseizoen. In de bijlage staat het speelschema.
Bij vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met [email protected]


Lees verder

CD kamp 2018

Evenementen Het CD-kamp komt er aan! Traditie getrouw wordt tijdens het paasweekend het kamp georganiseerd. Dit jaar is dat op 31 maart en 1 april. Alle C en D leden hebben zojuist de uitnodiging per mail ontvangen. De deadline voor het inschrijven is zaterdag 17 maart.

Lees verder

10 maart voorjaarsborrel

Evenementen Zaterdag 10 maart voorjaarsborrel!


We mogen het veld weer op! Op zaterdag 10 maart start de competitie voor de junioren van onze club weer. Dit gaan we vieren met de jaarlijkse voorjaarsborrel. Om 15.00 zullen eerst de zaalkampioenen gehuldigd worden. Tijdens de voorjaarsborrel is er ook de opening van de verbouwde kleedkamers. Een mooi project van de klusclub

Lees verder

EF kamp 2017

Evenementen Nieuws afbeelding Beste ouders/verzorgers en spelers van E en F teams,
Van 30 september 16:00 tot 1 oktober 10:00 vindt het E-F kamp plaats op Hockeyclub Hilvarenbeek. Via onderstaande link kun je je zoon of dochter aanmelden voor het kamp. De deadline voor de inschrijving is op 17 september. Zoals bij elk evenement geldt dat we ook het EF kamp niet kunnen laten doorgaan zonder vrijwilligers,

Lees verder

GROTE CLUB ACTIE 2017

Evenementen Nieuws afbeelding GROTE CLUB ACTIE 2017
Net als elke vereniging kan ook Hockeyclub Hilvarenbeek extra geld gebruiken. Daarom doen we jaarlijks mee aan de landelijke Grote Club Actie.
De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 16 september 2017.

Lees verder

Ouder kind toernooi 16 juni

Evenementen Op 16 juni staat weer het ouder-kind toernooi gepland voor de jongste jeugd en de D. Jullie kunnen het wedstrijdschema vinden bij dit nieuwsbericht, of in de mail (check je spam als je geen mail ontvangen hebt). 
Veel plezier de 16e! 
De evenementencommissie. 

Lees verder

Best Knight Ever - by ABeek

Evenementen Nieuws afbeelding Nog een paar weken en het is weer tijd voor het feest van Hockeyclub Hilvarenbeek. Zaterdag 17 juni gaan we weer los tijdens ABeek, de Best Knight Ever met The Boy Next Door, Aap Uit De Mouw, DEAQ en meer! Bestel nu nog snel je tickets opwww.abeek.nl/tickets of koop ze na je training of wedstrijd achter de bar in het clubhuis. Neem je vrienden en vriendinnen mee en dan maken we er samen de

Lees verder

Herinnering inschrijven CD Kamp

Evenementen Nieuws afbeelding De deadline voor de inschrijven van het CD kamp is op 1 april, vergeet niet jezelf aan te melden. Het inschrijfformulier is te vinden in de mail verstuurd op 17 februari. 

Lees verder

CD kamp 2017

Evenementen De uitnodiging voor het CD-kamp van 15 en 16 april is zojuist verzonden naar de ouders/verzorgers van deze teams. Heb je geen uitnodiging ontvangen neem dan contact op met [email protected].
Aanmelden kan tot 1 april via de link vermeld in de uitnodiging.

Lees verder

Serious Winterhockey

Evenementen Nieuws afbeelding Zondag 11 december is het zo ver. Dan wordt de eerste editie van ‘Serious Winterhockey’ georganiseerd. De opbrengst van dit evenement gaat naar Serious Request. Elke 35 seconden sterft er ergens ter wereld een kind aan longontsteking. En dat terwijl deze ziekte te voorkomen en te behandelen is. 3FM en het Rode Kruis komen hiervoor in actie tijdens 3FM Serious Request 2016 in Breda. 

Lees verder

Inschrijven EF kamp uiterlijk vrijdag

Evenementen Beste ouders/verzorgers en spelers van E en F teams,
Van 8 oktober 16:00  tot 9 oktober 10:00 vindt het E-F kamp plaats op Hockeyclub Hilvarenbeek. Via onderstaande link kun je je zoon of dochter aanmelden voor het kamp. De deadline voor de inschrijving is op 25 september. Zoals bij elk evenement geldt dat we ook het EF kamp niet kunnen laten doorgaan zonder vrijwilligers,

Lees verder

Ouder-kind toernooi

Evenementen Nieuws afbeelding Op vrijdag 10 juni aanstaande is het Ouder-kind hockey op HC Hilvarenbeek. Iedereen van de benjamins tot en met de D-teams worden hiervoor uitgenodigd. In de uitnodiging zal het wedstrijdschema bijgevoegd worden. Inmiddels staat het schema ook al in LISA dus zal deze in de agenda in LISA ook te zien zijn. Het toernooi begint om 18.00 en zal tot 20.15 duren, met daarna een gezellige borrel voor de

Lees verder

Geslaagd CD kamp 2016

Evenementen Nieuws afbeelding Afgelopen weekend was op HC Hilvarenbeek het CD kamp voor alle C en D leden. Ruim 100 kinderen hebben het erg leuk gehad afgelopen weekend. De kinderen hebben 's middags een 'crazy 88' gedaan, waarbij ze 88 opdrachten moesten doen binnen 1,5 uur tijd. Na een lekkere barbecue speelde alle kinderen het avondspel. Voor beide spellen kon een bonus worden verdiend voor het nachtspel. Toen het donker

Lees verder

Inschrijving CD-Kamp gesloten

Evenementen De inschrijving voor het CD-kamp op 16 en 17 april is gesloten. Over twee weken gaan bijna 100 kinderen een gezellig hockeykamp beleven op het terrein van HC Hilvarenbeek. De organisatie heeft er zin in!

Lees verder

CD-kamp 2016

Evenementen De uitnodiging voor het CD-kamp 2016 is naar alle C en D leden gestuurd. Zij kunnen zich tot 2 april inschrijven via een link die in de uitnodiging vermeld is. Het CD-kamp vindt op 16 en 17 april 2016 plaats op hockeyclub Hilvarenbeek. De deelnemers zullen een leuk kamp tegemoet gaan met een spannend programma...

Lees verder

Scholenhockeytoernooi

Evenementen Hallo,
Op 23 maart is het weer scholenhockeytoernooi voor alle basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met groep 8 van alle basisscholen in de gemeente Hilvarenbeek.
Aanmelden kan nog tot en met dit weekend via [email protected]

Voor info kun je Jeske bellen, sms-en of WhatsAppen op 06-15364207.
Groetjes,
De evenementencommissie


Lees verder

5 maart voorjaarsborrel 2016

Evenementen Nieuws afbeelding Op 5 maart is de voorjaarsborrel van HC Hilvarenbeek. Op deze dag worden alle zaalkampioenen gehuldigd, het nieuwe seizoen ingeluid, vinden de clubkampioenschappen shoot-out plaats en start de voorverkoop van de kaartjes van ABeek 2016! 
Een druk programma, maar het beloofd een gezellige middag te worden. Tot de 5e!
Evenementencommissie HCH

Lees verder

Inschrijving shoot-out gesloten

Evenementen Nieuws afbeelding De inschrijving voor de clubkampioenschappen shoot-out is gesloten. Alle deelnemers hebben een e-mail ontvangen. Het natuurlijk zijn dat de aanmelding niet goed is doorgekomen. Heb jij geen e-mail ontvangen, maar wilde je toch graag meedoen? Laat dat dan voor woensdagavond weten via een berichtje aan Jasper Stokkermans (0641400470). 

Lees verder

Word jij onze nieuwe shoot-out koning(in)?

Evenementen Nieuws afbeelding Word jij onze nieuwe shoot-out koning(in)?
Op 5 maart na de laatste wedstrijd, tijdens de voorjaarsborrel, worden de clubkampioenschappen shoot-out gehouden op Hockeyclub Hilvarenbeek. De starttijd wordt later bekend gemaakt. Je kunt hieraan meedoen als je geboren bent na 01-07-1999. Je mag dus alleen meedoen als je D, C of B leeftijd hebt. De twee beste shoot-out jongens spelers,

Lees verder

EF kamp 2015

Evenementen Morgen (zondag 20 september) is de laatste dag om je in te schrijven voor het EF kamp van 3 en 4 oktober 2015! Alle ouders/verzorgers hebben vorige week een e-mail gehad met de link om je aan te melden. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan nog snel via de eerder gemaild link.

Lees verder

Seizoensopening: borrel en feestje!

Evenementen Nieuws afbeelding Komende zaterdag 12 september start het nieuwe seizoen met de eerste competitiewedstrijden voor de elftallen. We zullen die middag gebruiken voor een gezellige borrel met aansluitend een leuk feestje op Hockeyclub Hilvarenbeek. Er zullen in de middag teamfoto's worden gemaakt en voor de kinderen zijn er leuke spellen. Het schema voor de foto's is (binnenkort) te vinden op onze website. De

Lees verder

Foto's ouder-kind toernooi

Evenementen De foto's van het erg gezellige ouder-kindtoernooi van zaterdag 20 juni staan op de Facebookpagina van de Hockeyclub: klik hier
Like ons op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws: www.facebook.com/hilverhockey of klik hier

Lees verder

Programmaboekje ouder-kindtoernooi

Evenementen Nieuws afbeelding Voor alle deelnemende teams staat het programmaboekje in de bijlage van dit bericht. Tot de 20e. 

Lees verder

Ouder-kind hockeytoernooi 20 juni

Evenementen Nieuws afbeelding Beste ouders/verzorgers van benjamins, 3-, 6-, 8- tallen en D-teams,
Op zaterdag 20 juni vindt het ouder-kindhockeytoernooi plaats op HC Hilvarenbeek. Met een uitgebreider programma dan afgelopen jaren willen wij er een erg gezellige dag van maken. Het toernooi zal van 14.00 uur tot begin van de avond (uiterlijk tot 21.00 naborrellen) duren. Er zal een ijskar, een springkussen, een

Lees verder

ABeek 2015 - a mystique miracle

Evenementen Nieuws afbeelding Ook dit jaar zal er weer een nieuwe editie van ABeek plaatsvinden op de hockyclub van Hilvarenbeek. Het feest zal plaats vinden op zaterdag 30 mei. De kaartverkoop zal vanaf 11 april van start gaan bij Hockeyclub Hilvarenbeek. De eerste week is exclusief voor leden van de hockeyclub en vanaf 18 april gaat de kaartverkoop voor iedereen open. Ben er snel bij want op = op! De kaartjes zullen

Lees verder