header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

STEUN DE ZAALHOCKEY!!!

Nieuws afbeelding 9-11-2009
Beste leden,
 
Sinds jaar en dag wordt er fanatiek gezaalhockeyed door onze club. Dat is niet alleen leuk om te doen maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van onze hockeyers en -sters. Helaas kampen we met een groot tekort aan beschikbare uren in de zaal om alle teams voldoende trainingsmogelijkheden te bieden maar ook om toernooien etcetera te organiseren.
 
Dit is alleen op te lossen door toekomstig meer en betere faciliteiten voor de binnensporters te organiseren. De sportraad heeft mede daarom het initiatief genomen om een nota binnensport op te stellen. Hiervoor is wel de steun nodig van de politieke partijen en de gemeente.
 
Aan alle leden daarom de vraag om je even te laten zien op 18 november, 19:30 in de vergadering van de commissie welzijn in je clubtenue! Laat ons ajb ook even weten of je komt (via [email protected]), dan kunnen we een beetje rekening houden met de opkomst.
 
Reserveer het in je agenda! Alvast bedankt voor je steun!
 
Sportieve groeten
 
Het Bestuur

Reacties


Eva Coomans

10-11-2009 @ 21:58:54 |Ik zal als raadslid namens de VVD op 18 november er op aan dringen dat de sportnota zeer hoog op de agenda komt. Patrick Coomans

Reageer op het nieuws