header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

Oefen en uitleg nieuwe Jongste Jeugd teams

Nieuws afbeelding 2-7-2017 Voor de jongste jeugd teams in het seizoen 2017-2018 organiseren we op zaterdagochtend 8 juli een uitleg en oefenochtend. Alle kinderen, zowel de jongens als de meisjesteams, die volgend jaar spelen in een 3-tal,  6-tal of 8-tal en hun ouders worden uitgenodigd om om 09.30 uur op de hockeyclub aanwezig te zijn. Gezamelijke kunnen de veldjes klaar gezet worden.

Vervolgens vind er om 09.45 uur per categorie een korte uitleg op het veld plaats. Aan de kinderen wordt kort verteld hoe het veld waar ze op komen te spelen eruit ziet en wat er voor hen nieuw is. Vervolgens spelen we om 10.00 uur een oefenwedstrijdje waarin de kinderen in hun nieuwe team spelen. 

Ouders die graag coach willen worden van het team van hun zoon of dochter kunnen dit doorgeven aan [email protected] . A.s. zaterdag kunnen ouders vervolgens onderling bepalen wie de coaches worden van het team (2 per team) en wie eventueel de rol van manager op zich wil nemen.

We proberen voor deze wedstrijdjes voldoende scheidsrechters te organiseren. Als er echter ouders zijn die het niet erg vinden om dit oefenwedstrijdje te fluiten dan horen we dat ook graag.

In de eerste trainingsweek na de zomervakantie houden we een informatieavond voor de ouders. We proberen dit te organiseren tijdens de eerste training van de kinderen. Daarover horen jullie aan het eind van de zomervakantie meer.

Tot zaterdag!
Groeten,
Maartje, Maarten en Rianne
Jongste Jeugd Commissie