header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

Kan jij een paar uur de klusclub helpen?

Nieuws afbeelding 21-6-2021 De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het onderhoud en het verbeteren van het clubhuis en de faciliteiten. Hopelijk kunnen jullie binnenkort live de verbeteringen komen bewonderen, als de maatregelen verder versoepeld worden.

Wat is gedaan en wat staat op de planning?

Buiten zijn camera‚Äôs gehangen en is extra verlichting aangebracht. We hebben kasten gemaakt om alle materialen in op te bergen, binnen wordt multimedia aangesloten en zijn de plafonds vernieuwd. Binnenkort komt er ook groot onderhoud aan, waaronder het vervangen van het dak en hopelijk een nieuw veld. Dan pakken we ook het terras en het groen verder aan. 

We hebben jullie hulp nodig!
- Voor het groen zijn wij op zoek naar mensen die in de zomermaanden het gras mee kunnen onderhouden en die een enkele keer per jaar het onkruid kunnen bestrijden (met machines)
- Verder zoeken wij mensen die mee kunnen helpen bij klein onderhoud, zoals reparaties van deuren, hekwerk, ballenvanger van de velden of grotere zaken als kasten maken of reparaties aan het dak. Ook hiervoor geldt dat je incidenteel een projectje op kunt pakken of dat je verantwoordelijk kunt zijn voor onderhoud van één klein deel.
- Bedrijven die ons kunnen ondersteunen met (bouw-)materialen of die bereid zijn machinerie uit te lenen zijn ook van harte welkom! Momenteel zoeken we een machine om een sleuf te graven, mocht je hierbij kunnen helpen, laat het ons weten.

Wil je ons een paar uur helpen of heb je vragen: neem contact met ons op via [email protected]


We horen graag van je!

Klusclub HCH