Leuk om te weten

Gezellige zondag bij HC Hilvarenbeek.

14-10-2012

Het was zondag weer gezellig druk op en rond de velden. Het prima weer trok veel toeschouwers naar het sportpark om onze senioren teams aan te moedigen.

‘S-morgens gingen de heren veteranen weer sterk van start en wisten met 5-0 te winnen van Tempo. Hiermee blijven ze koploper in hun poule.

Dames 2 had in Were Di een geduchte tegenstander. Na een aanvankelijk sterk begin van Hilvarenbeek was het uiteindelijk Were Di die de punten mee naar huis nam. Helaas de eerste nederlaag voor Dames 2.

Dames 1 ging ook sterk van start en winst al snel op een 1-0 voorsprong te komen. Voor rust werd het nog 1-1. Hilvarenbeek bleef ook na de rust sterk spelen en kwam weer op voorsprong. Kort voor het einde scoorde Peel en Maas uit een strafcorner nog de gelijkmaker. Toch weer 1 punt verdiend

Ook Heren 2 ging goed van start en kwam op voorsprong De teams waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk won Rosmalen net met 2-3.

Als laatste kwam heren 1 op het veld. Vanaf het begin was hun tegenstander Berlicum veel op de speelhelft van Hilvarenbeek en viel al snel de 0-1. Hilvarenbeek kwam nog wel terug maar moest in Berlicum toch hun meerdere erkennen. De uiteindelijke uitslag was 1-5.

Komende week is het herfstvakantie en heeft iedereen ene weekje vrij.