header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

Definitieve teamindeling junioren seizoen 2013-2014

27-7-2013 Teamsamenstellingen jeugd 2013-2014
 
U kunt zich voorstellen dat het lastig is om voor alle jeugdleden een perfect plaatje te maken. Toch hebben wij ons best gedaan om het een ieder naar zijn of haar zin te kunnen maken. Wij denken dan ook dat we een alleraardigste indeling hebben gemaakt.
  
Criteria
Teamsamenstellingen zijn tot stand gekomen op basis van input van trainers en coaches, selectietrainingen maar ook op huidige teams. Teams die het goed hebben gehad en waarin veel vrienden en vriendinnen spelen en de spelvreugde hoog is, hebben we getracht om zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Spelers en speelsters die een niveau hoger zouden kunnen hockeyen hebben we op basis van selectie naar een 1e lijnteam doorgeschoven. Voor alle teams geldt dat de teamsamenstelling in principe "open" is. Een en ander betekent dat de Technische Commissie zich het recht voorbehoudt om te allen tijde te kunnen muteren daar waar nodig is. Dit laatste zal uiteraard slechts plaatsvinden na overleg met betrokken trainers, coaches en de betreffende speler/speelster.
  
Coaches
Bijna alle teams zijn voorzien van een coach. Enkele plekken blijken echter moeilijk in te vullen. Wij blijven ons best doen om ieder team te voorzien. Als je idee├źn hebt voor een trainer of coach, mag je dat altijd doorgeven (mail: [email protected]).
De juniorencommissie

 

John, Tim en Yvette

Bijlage: definitieve teamindeling junioren seizoen 2013-2014

 

 

 

 

 

 

)

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws