header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

GROTE CLUB ACTIE WEER VAN START!!!

Nieuws afbeelding 14-9-2013
Vorig jaar hebben wij als club deelgenomen aan de Grote Clubactie. Een mooie actie waarbij loten worden verkocht aan familie, buren, vrienden, collega´s. Ieder lot wordt verkocht voor € 3,00 en de club houdt hier € 2,40 aan over. De opbrengst vorig jaar was ruim € 1500,00. Een mooi bedrag waar hockeymaterialen en activiteiten voor de jeugd mee zijn bekostigd. Daarnaast is er geld gereserveerd voor een overkapping. 
 
Dit jaar worden alle spelers van de C, D, E en F ingeschakeld om weer enthousiast te gaan verkopen. De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2013 begint op zaterdag 14 september. Eerder mogen geen loten worden verkocht. Omdat er veel clubs en verenigingen meedoen is het wel verstandig om dan direct te beginnen. Hoe eerder je begint, des te minder kans dat iemand van een andere vereniging ons vóór is geweest. Voor meer informatie verwijzen we graag naar www.clubactie.nl.
 
De loten worden zaterdag 13 september verdeeld via de coaches van de teams.
 
Hoe werkt het:
1. Lotenverkoper verkoopt het lot.
2. Er wordt door koper meteen betaald en lot kan meteen worden afgegeven.
3. Lotenverkoper dankt de koper en geeft een deurzegel af.
4. De coach ontvangt van iedere teamlid het verkoopbedrag en levert dit in bij coördinator op zaterdag 21 september tussen 14.00 uur en 16.00 uur of dinsdag 24 september tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Elsakkersstraat 27, Hilvarenbeek.
5. De koper kan na de trekking op 28 november en bij het winnen van een prijs, zelf lot insturen naar stichting Grote Clubactie.
6. Resterende loten worden ingeleverd bij coördinator Grote Clubactie. Indien er behoefte is aan meer loten kan dat doorgegeven worden aan coördinator (extra bestellen kan).
7. Het team dat het meeste loten verkoopt wint een bioscoopavond voor het hele team!
 
Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij:
 
Cindy Nouwens
Elsakkersstraat 27, Hilvarenbeek
Coordinator Grote Clubactie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws