header foto header foto header foto header foto
 
Goed om te weten

Op maat gemaakt hockeybitje voor 35 euro

Nieuws afbeelding 13-11-2014

De hockeybond KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het gebruik van mondbescherming tijdens competitiewedstrijden. Voor optimale bescherming en comfort is een hockeybitje op maat gemaakt door een tandarts beter dan een thermoplastisch bitje, dat door warm water wordt gevormd. Dit biedt de beste bescherming voor je tanden, ook als je een beugel hebt. De kosten vormen echter vaak een drempel. Deze drempel wordt nu echter weggenomen door het aanbod van Tandartsenpraktijk Meutermans. Waar normaal € 80,- wordt gerekend, biedt Stefan Meutermans nu aan om voor € 35,00 een hockeybitje op maat te laten maken.

Op zaterdag 22 november biedt Tandartsenpraktijk Meutermans, gevestigd aan de Gildelaan 66 de mogelijkheid om in de praktijk te "happen”. Daarna worden de bitjes door een tandtechnicus op maat gemaakt. Wil je deelnemen aan deze actie, vul dan voor woensdag 19 november het formulierin. Je kunt ook via de onderstaande link je gegevens invullen: http://goo.gl/forms/ikWgYUh4Ba

 Je ontvangt dan uiterlijk vrijdag 21 november een uitnodiging op welk tijdstip je wordt verwacht in de praktijk aan de Gildelaan 66 op 22 november.