Leuk om te weten

Eerste Kampioen Zaalhockeycompetitie is binnen: MA1!

Nieuws afbeelding 25-1-2015

Na 7x winst en 1 verloren uitwedstrijd heeft MA1 thuis de nummer 2 , aartsrivaal HC Tilburg MA2, verslagen.

Een gelijkspel had al volstaan, maar niets is mooier dan het kampioenschap ook met een overwinning te vieren.

De wedstrijd, in goede banen geleid door Jasper & Tim, was van een hoog niveau en ontzettend spannend.

Na een aantal niet benutte strafcorners was het Jolijn die dan toch het net vond bij strafcorner nummer 6 of zo..

Tot dat moment waren de meiden al regelmatig voorin geweest, maar het scoren wilde telkens maar niet lukken.

Tilburg kon daar niet al teveel tegenover zetten, maar wisten toch ook enkele strafcorners te versieren.

Uit een daarvan kwam de gelijkmaker.

Nog voor de rust kwam het mooiste doelpunt van allemaal. Een splijtende pass van Wieke vanaf haar links achter positie,

werd fraai door Isa via een tip achter de keepster gewerkt.

Na rust werd wederom de paal een paar maal geraakt, waarna Tilburg via een fraai velddoelpunt door hun jongste speelster weer langszij kwamen tot 2-2.

Die stand bleef gelukkig niet al te lang op het bord, want de zoveelste strafcorner leverde weer een doelpunt op.

Ditmaal was het Amber die de keepster kansloos achter liet.

Een dik verdiende overwinning en een fraai kampioenschap in de 1eKlasse.