header foto header foto header foto header foto
 

25% korting op clubkleding bij Van Gool

Leuk om te weten Nieuws afbeelding 25% KORTING OP ALLE CLUBKLEDING
Scoor vanaf nu alle clubkleding met 25% korting!* Wees er snel bij, deze actie geldt alleen op winkelvoorraad dus OP=OP!

*Deze actie is niet geldig op wedstrijdkousen
Lees verder

Trainingen dinsdag 21/5 tot en met 20.00 afgelast

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Alle trainingen van dinsdag 21 mei zijn in ieder geval tot en met 20.00 uur afgelast. Vanwege het naderende onweer en het bijbehorende weeralarm van het KNMI vinden we het onverantwoord om onze leden (veelal op de fiets) naar de hockeyvelden te laten komen. We nemen hierin liever geen onnodig risico. 

Lees verder

Meld je tot 22/5 aan voor Biks Hockey 5s op 8/6!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Graag introduceren wij Biks hockey 5’s, een hockeytoernooi voor leden van hockeyclub Hilvarenbeek vanaf 16 jaar op 8 juni.

Hockey 5's is een combinatie van veldhockey en balken waar je gebruik van kunt maken. Nieuwsgierig naar het spelletje? https://youtu.be/LMzUGpaiJRA


Lees verder

Vrijdag 7 juni - Ouder / kind toernooi

Trainingscommissie Het jaarlijks ouder / kind toernooi staat weer voor de deur!! Op vrijdag 7 juni trappen we om 17.00 af met de eerste wedstrijden. Alle teams tot en met de onder 14 (MO14 / JO14) zijn van harte welkom. 
Het wedstrijdschema vinden jullie binnenkort in de LISA app. De jongste jeugd (O8, O9, O10) zullen eerder starten dan de oudere jeugd (O12, O14). 

Lees verder

Meld je aan voor het family & friends toernooi op 20/5 (2e Pinksterdag)

Evenementen Nieuws afbeelding Schrijf je team in via www.tournify.nl/live/familyfriendsLees verder

Lever jouw oude hockey-/sportspullen in bij ons!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn we gestart met een nieuw initiatief! Vanaf nu kun je jouw oude hockeyspullen (kleding, schoenen, sticks, accessoires) en trainingskleding inleveren bij ons. Wij zorgen dat het gewassen wordt en op zaterdagochtend in ons 'winkeltje' bij de wedstrijdtafel komt te hangen. Voor een kleine bijdrage, die wij vervolgens doneren aan Quiet Hilvarenbeek, kunnen deze hockeyspullen

Lees verder