header foto header foto header foto header foto
 

Kais Khanfir traint vanaf dit seizoen Dames 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste allemaal,
 
Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Kais Khanfir, ik ben 57 jaar oud en woon in Tilburg. Ik woon al 27 jaar in Nederland, nadat ik geboren ben in Tunesië. Voetbal was altijd mijn grote passie in Tunesië en deze passie heb ik meegenomen naar Nederland. Mijn sportavontuur begon in 1996 bij Taxandria Oisterwijk, waar ik begon met

Lees verder

Uitnodiging ALV op 29/11/2023

Bestuur Beste (ouders/verzorgers van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op woensdag 29 november 2023 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek gehouden. Wij nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen. Als je aanwezig wilt zijn, kan je je aanmelding mailen naar [email protected]


Lees verder

30/9 Dag van de Scheidsrechter

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vandaag, zaterdag 30 september 2023, is de Dag van de Scheidsrechter. We willen ál onze scheidsrechters én onze Arbitragecommissie vandaag extra bedanken voor al hun inzet voor onze club! Jullie zijn toppers!

Lees verder

HT3 voor Jules Jongen

Leuk om te weten Het nieuwe seizoen is weer begonnen maar net voor de zomervakantie behaalde Jules Jongen zijn HT3-diploma! We feliciteren hem daar graag mee want het is een enorm knappe prestatie! We zijn er trots op dat we zulke gemotiveerde en goed opgeleide trainers op de club hebben.


Lees verder

Steun HCH, eet pizza van Pizzani!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Pizzani HCH! Bestel je bij Pizzani een overheerlijke pizza, vul dan in het kortingscode-veld de code ‘HCH’ in. Voor elke bestelde pizza krijgt Hockeyclub Hilvarenbeek €2,50! Je club steunen én genieten van heerlijke pizza’s? Leuker kunnen we het niet maken! X
Check hier de flyer


Lees verder

Let op: Op 1/5/2023 verlengt je lidmaatschap bij HCH!

Bestuur Beste leden,

Mocht je na het einde van dit seizoen onverhoopt besluiten om te willen stoppen met hockeyen, dan kun je tot uiterlijk 1 mei aanstaande jouw lidmaatschap opzeggen via onze ledenadministratie ([email protected]).

Wat gebeurt er na 1 mei?

Lees verder

Rookvrije club

Goed om te weten Nieuws afbeelding Graag herinneren we je eraan dat ons terrein rookvrij is! Dankjewel voor je medewerking!


Lees verder

Uitnodiging: Huldiging op zondag 12 maart 2023

Bestuur Nieuws afbeelding Wij hebben een fantastisch zaalseizoen gehad!
Wij bedanken de zaalcommissie en feliciteren al onze zaalkampioenen: D1, D2, DJ1, MO18-2, MO16-1, JO14-1, MO14-3, JO12-1! Daarnaast feliciteren we ook de 10 geslaagden met het behalen van de ‘Basiscursus Training geven’ van de KNHB. We nodigen alle kampioenen, geslaagden én hun supporters uit voor de

Lees verder

Aftermovie Opening Nieuwe Velden

Leuk om te weten Bijgaande video stuurden we onze leden ook al in ons nieuwjaarsbericht, maar wilden we andere geïnteresseerden niet onthouden!
Lees verder

Lauren van der Geld genomineerd voor Sporttalent van het Jaar

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag werden tijdens het Sportgala van Gemeente Hilvarenbeek de sportprijzen van 2022 door burgemeester Evert Weijs uitgereikt. We kunnen met trots melden dat Lauren van der Geld dit jaar was genomineerd voor Sporttalent van het jaar. Helaas ging ze er niet met de eerste prijs vandoor, maar desalniettemin is ze voor Hockeyclub Hilvarenbeek een geweldig talent en voorbeeld! Ga

Lees verder

19 nieuwe scheidsen erbij!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Goed nieuws: we hebben weer 19 toppers die hun scheidsrechtersexamen hebben gehaald! Van harte proficiat met jullie diploma, en we zien je binnenkort bij één van de wedstrijden!


Lees verder

Bestuurswisseling: dankjewel Ron, en welkom Ad!

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van afgelopen maandag namen we afscheid van Ron Smolders als bestuurslid met portefeuille Nieuwe Velden. We zijn Ron enorm dankbaar dat onder zijn coördinatie we inmiddels van twee prachtige watervelden gebruik kunnen maken.


Lees verder

De oude velden zijn verwijderd! Op naar de nieuwe...

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op Hockeyclub Hilvarenbeek wordt hard gewerkt aan de nieuwe watervelden. Hieronder zie je alvast een kleine update. Vanaf aankomend seizoen zullen alle teams van HCH op watervelden spelen!!

Lees verder

HCH- terrein volledig rookvrij

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van november 2021 is besloten dat Hockeyclub Hilvarenbeek vanaf de start van het lenteseizoen (5 maart 2022) op zaterdagen, wanneer onze jeugd wedstrijden heeft, rookvrij zal zijn. Met ingang van september 2022 breiden we dit uit naar de volledige week. Dit houdt in dat er binnen de hekken op ons gehele terrein niet gerookt mag worden.


Lees verder

KAMPIOENEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn MD1 en MC2 kampioen geworden!! Een top prestatie meiden. Gefeliciteerd namens Hockeyclub Hilvarenbeek! 🏆🏆🏆

Lees verder

DE KLUSCLUB IS HARD AAN HET WERK!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend is door de klusclub én een aantal geweldige helpers hard gewerkt aan onze accommodatie! Nadat afgelopen Algemene Ledenvergadering unaniem vóór verduurzaming van ons clubhuis stemde, is direct gestart met de uitvoering van deze plannen.

Lees verder

EHBO-cursus HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hebben 9 HCH'ers hun EHBO diploma gehaald! Gefeliciteerd deelnemers!! Deze cursus vond uiteraard geheel corona-proof plaats bij Hockeyclub Hilvarenbeek. 

Lees verder