header foto header foto header foto header foto
 
Technische commissie

Trainer/coach avond 2: workshops 23 oktober

Nieuws afbeelding 3-10-2019

Beste coaches, (ouders van) trainers en managers,

 

 

Woensdag 23 oktober is de tweede trainer/coach avond van dit seizoen. Deze avond staat in het teken van drie verschillende workshops. Jullie kunnen zelf kiezen aan welke workshop je wilt deelnemen. We starten om 18.30 en zullen uiterlijk 20.00 klaar zijn. 

 

Workshop 1: spelregels – In deze workshop worden de belangrijkste spelregels van hockey uitgelegd en besproken. Als trainer en/of coach van een team is het natuurlijk belangrijk dat je ook weet wat de regels zijn. Als jij ze begrijpt, dan kun je dit ook meegeven aan de spelers. Hoe beter ze de regels kennen, hoe makkelijker je kunt hockeyen. 

 

Workshop 2: strafcorner, aanvallend en verdedigend – in deze workshop worden zowel de aanvallende als de verdedigende strafcorners tot in de puntjes uitgelegd. Tijdens de trainingen gaan we hier ook mee aan de slag met de teams en daarom is het ook belangrijk dat de coach weet wat er getraind wordt. 

 

Workshop 3: teamspirit – iedereen wil toch een zo leuk mogelijk team? Het is niet altijd makkelijk om de sfeer in een team meteen goed te krijgen. In deze workshop worden tips en tricks gegeven om er voor te zorgen dat jouw team echt een team wordt, zowel op als buiten het veld.

 

Je kunt jezelf inschrijven voor één van de workshops via: https://hchacademy.nl/workshop/