header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Jongens O14-1 MHC Made JO14-1
09:00 Thuis Meisjes O9-3 V.M.H.C. Geel-Zwart MO9-2

Trainingen maandag 19 maart afgelast.

Technische commissie In verband met de verwachte vorst en gevoelstemperatuur zijn alle trainingen op  maandag 19 maart 2018 afgelast.

Lees verder

Onderlinge hockeywedstrijden

Technische commissie Helaas blijven de coronamaatregelen voorlopig onveranderd en wordt de competitie (nog) niet opgestart. We hebben, als club zijnde, voor de maand maart interne wedstrijden gepland zodat elk jeugdteam een wedstrijd kan spelen op zaterdag. 
We hebben geprobeerd om, zoveel als mogelijk, een gevarieerd programma in elkaar te zetten. 

Lees verder

Trainingen 29 juni tm 17 juli

Technische commissie In de bijlage het trainingsschema voor week 27, 28 en 29 tot aan de zomervakantie. Het reguliere trainingsschema na de zomerstop start 24 augustus en wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.

Lees verder

Teamindeling 2020-2021

Technische commissie Beste (ouders/verzorgers van onze) leden,


Zojuist is de definitieve teamindeling voor seizoen 2020-2021 gepubliceerd op het afgesloten gedeelte van onze website. De indelingen zijn te vinden door in te loggen op www.hilverhockey.nl, club > documenten > teamindeling. 

Lees verder

Geen trainingen herfstvakantie

Technische commissie Nieuws afbeelding Tijdens de herfstvakantie (week 42) zijn er geen reguliere trainingen voor de jongste jeugd, junioren en senioren. Als teams toch door willen trainen kunnen zij veld reserveren via [email protected]. Teams dienen zelf een sleutel te regelen en te zorgen dat de materialen en velden netjes worden opgeruimd.

Lees verder

Trainer/coach avond 2: workshops 23 oktober

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste coaches, (ouders van) trainers en managers,
 
 
Woensdag 23 oktober is de tweede trainer/coach avond van dit seizoen. Deze avond staat in het teken van drie verschillende workshops. Jullie kunnen zelf kiezen aan welke workshop je wilt deelnemen. We starten om 18.30 en zullen uiterlijk 20.00 klaar zijn. 
 

Lees verder

Verenigingsondersteuning vanuit het BeweegBuro

Technische commissie Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek en Het BeweegBuro starten vanaf vrijdag 13 september een samenwerking voor de jongste jeugd trainingen op vrijdagmiddag. Vanuit de Sportraad in Hilvarenbeek wordt er verenigingsondersteuning aangeboden aan (sport-)verenigingen in de gemeente. Vanuit het BeweegBuro worden de trainers op vrijdag van 17.00 tot 18.00 extra begeleid. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

Lees verder

Trainer/coach avond 1: Kick-Off HCH Academy

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste trainers en coaches,


Hierbij worden jullie uitgenodigd voor de trainer/coach avond op woensdag 21 augustus om 18.30 uur in het clubhuis.


Er gaat een hoop veranderen komend hockeyseizoen en wij hebben er zin in! Op de website hebben jullie er al iets over kunnen lezen: HCH Academy gaat van start!Lees verder

HCH Academy

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste leden,

Met ingang van seizoen 2019-2020 gaat de HCH Academy van start. De HCH Academy wordt de nieuwe invulling van de jeugdopleiding binnen de vereniging. Op het gebied van trainen gaat er komend seizoen veel veranderen. Ten eerste gaan alle teams binnen dezelfde categorie op hetzelfde moment trainen onder leiding van veelal dezelfde groep (opgeleide) trainers. In de

Lees verder

Trainer/coach avonden 2019-2020

Technische commissie Nieuws afbeelding De data voor de trainer/coach avonden voor seizoen 2019-2020 zijn vastgesteld. Deze gaan een iets andere invulling krijgen dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Hierover volgt later meer informatie. Reserveer de volgende data in ieder geval alvast in de agenda. De zijn allemaal van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00.

Lees verder

Teamindeling 2019-2020

Technische commissie Beste leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
 
Zojuist is de definitieve teamindeling voor seizoen 2019-2020 gepubliceerd op het afgeschermde gedeelte van de website. Deze kun je vinden via deze weg: inloggen -> club -> documenten -> teamindeling.
 

Lees verder

Einde seizoen 2018-2019

Technische commissie Het einde van het seizoen nadert, en dat betekent dat er belangrijke data aankomen om rekening mee te houden. Hierbij een overzicht:

Lees verder

Aanvragen duo-lidmaatschap senioren 2019-2020

Technische commissie Beste senioren,
Van een aantal van jullie heeft de elftallencommissie al begrepen dat ze volgend jaar een duo-lidmaatschap aan willen gaan. Om dit formeel goed te keuren het verzoek om voor zondag 20 mei aanstaande een aanvraag te mailen naar [email protected] met daarin de reden van aanvraag en met wie dit duo-lidmaatschap aangegaan wordt. Een aanvraag betekent niet dat dit

Lees verder

Ga je ons onverhoopt verlaten?

Technische commissie Nieuws afbeelding Mocht je vanaf het einde van het seizoen onverhoopt besluiten om te stoppen met hockeyen dan kun je voor 1 mei aanstaande jouw lidmaatschap opzeggen via de ledenadministratie ([email protected]). Als je na 1 mei opzegt word je ingedeeld in een team en ben je dus voor seizoen 2019-2020 contributie verschuldigd. Uiteraard hopen wij dat iedereen ook na de zomer weer komt hockeyen

Lees verder

Inplannen arbitrage lentecompetitie

Technische commissie Alle scheidsrechter kunnen zichzelf weer gaan inplannen voor het fluiten in de lentecompetitie. De jeugdwedstrijden starten op zaterdag 16 maart en de senioren starten zondag 24 maart. Houd met het inplannen rekening met het niveau. Dat betekent bijvoorbeeld dat we van senioren verwachten dat zij minimaal 11-tallen fluiten. Als je vragen hebt over het inplannen dan kun je contact opnemen met de

Lees verder

Start lentecompetitie 2019

Technische commissie Vanaf maandag 11 maart starten de veldtrainingen weer. De competitie voor de jeugd start op zaterdag 16 maart. Teams die eerder willen starten kunnen een veld reserveren via [email protected] en dienen zelf een sleutel te regelen. 

Lees verder

Invullen TIPS formulieren

Technische commissie Beste coaches en trainers,
De TIPS formulieren staan weer open. Dat betekent dat jullie de evaluatieformulieren kunnen invullen. Hoe dit werkt staat in de bijlage van dit bericht. Let op: alleen invullen met een score tussen 4 en 8. Als je extra opmerkingen wil toevoegen dan kan dat via de knop 'opmerkingen'. Invullen kan tot 23 december. Voor die tijd zal er ook een

Lees verder

Coordinator A-B lijn gezocht

Technische commissie Heb jij altijd al iets willen betekenen voor de club, maar wist je nog niet wat? De elftallencommissie is op zoek naar een coordinator voor de meisjes A en B lijn. 

Lees verder

Laatste trainingsweek veld (week 47)

Technische commissie De veldtrainingen eindigen op vrijdag 23 november. Vanaf 26 november gaan de 8-tallen en ouder de zaal in. Dit schema staat inmiddels op de website en in de nieuwe Hockeyclub Hilvarenbeek-app. Doortrainen op het veld in de winterstop kan, op eigen initiatief. Teams kunnen hiervoor zelf een trainer regelen en het veld reserveren via [email protected], met

Lees verder

Inplannen arbitrage zaalhockey

Technische commissie Beste scheidsrechters, 
Het is vanaf nu mogelijk om jezelf in te plannen om te fluiten in de zaal. Inplannen in de zaal gaat altijd per blok. Je fluit dan twee wedstrijden van een blok. Dat is dus wedstrijd 1&2 of 2&3 of 1&3. Van iedereen wordt verwacht om minimaal een blok te fluiten. Tot 28 november is het mogelijk om jezelf in te plannen, daarna gaat de

Lees verder

Coachavond zaalhockey

Technische commissie Op vrijdag 30 november wordt er een coachavond georganiseerd. Het thema voor de avond is zaalhockey. Alle coaches en trainers zijn hiervoor uitgenodigd. De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 en wordt verzorgd door Jasper. 

Lees verder

Inplannen arbitrage

Technische commissie Beste scheidsrechters,
De wedstrijden zijn bekend en staan op de site. Je kunt je vanaf nu inplannen om te fluiten. Hiervoor moet je inloggen op de website. We verwachten van iedereen dat ze minimaal twee keer per seizoenshelft fluiten. Wie zichzelf niet inpland wordt door de arbitragecommissie ingedeeld om te fluiten. Fluiten is verplicht voor leden in een B team en hoger.

Lees verder

Start seizoen 18-19

Technische commissie Beste trainers, coaches, managers,
Nog even en we mogen weer beginnen: seizoen 2018-2019 gaat van start!

Lees verder

Trainer/coach avond 29 augustus

Technische commissie Beste trainers, coaches, managers,
Nog even en we mogen weer beginnen: seizoen 2018-2019 gaat van start!

Lees verder

Trainingsschema 2018-2019

Technische commissie Het concept trainingsschema voor het nieuwe seizoen is zojuist gepubliceerd. Deze zal in de loop van de dag (uiterlijk donderdag) verschijnen op de website en LISA app. Veel leden die hebben aangegeven training te willen geven aan een (jongste) jeugd team zijn hiervoor ingedeeld. Voor sommigen is het niet gelukt een geschikt team te vinden. Let op: er kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden in

Lees verder

Vacatures coaches aanmelden

Technische commissie Beste ouders,
Voor een aantal teams is de elftallencommissie nog op zoek naar enthousiaste ouders die willen coachen. Veel ouders hebben zich al gemeld, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar voor verschillende teams is er nog een coach. Graag aanmelden via [email protected] voor 14 juli aanstaande. 

Lees verder

Vergoedingen arbitrage

Technische commissie Beste (fanatieke) scheidsrechters,
De scheidsrechters die zichzelf in de lentecompetitie vier of meer keer hebben ingedeeld om te fluiten kunnen dit doorgeven aan de arbitragecommissie via [email protected]. Hierin graag vermelden hoeveel wedstrijden je gefloten hebt in de lentecompetitie en het IBAN waar de vergoeding naartoe kan. Graag voor zaterdag 14 juli doorgeven, dan

Lees verder

Duo-lidmaatschap senioren

Technische commissie Beste senioren,
Van een aantal van jullie heeft de elftallencommissie al begrepen dat ze volgend jaar een duo-lidmaatschap aan willen gaan. Om dit formeel goed te keuren het verzoek om voor zaterdag 14 juli aanstaande een aanvraag te mailen naar [email protected] met daarin de reden van aanvraag en met wie dit duo-lidmaatschap aangegaan wordt. Goedkeuring hiervan zal zo snel

Lees verder

Teamindeling 2018-2019

Technische commissie Beste (ouder(s)/verzorger(s) van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
De teamindeling voor het seizoen 2018-2019 staat op de website. Deze is te vinden in het afgesloten gedeelte van de site. Hier kom je als volgt: inloggen via hilverhockey.nl > club > documenten > teamindeling. 

Lees verder

Scheidsrechterscursus lente

Technische commissie Op 10 en 17 mei wordt de scheidsrechterscursus aangeboden. Deze is verplicht voor iedereen uit een B-team of hoger die nog geen kaart hebben gehaald. Ook mogen C leden en geïnteresseerde ouders deelnemen. Aangeven dat je mee wil doen kan via deze link: https://goo.gl/forms/yrx5WO83c4QoQcEg2. Deadline om je aan te melden is donderdag 3 mei.

Lees verder

Trainen feestdagen en meivakantie

Technische commissie Tijdens de meivakantie (23 april t/m 4 mei), Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag worden er geen trainingen gefaciliteerd door Hockeyclub Hilvarenbeek. Teams kunnen op eigen initiatief gebruik maken van de velden. Voor de jongste jeugd bepaalt de coordinator of de trainingen doorgaan of niet. Dit zijn: op maandag 6-tallen Tim Steketee, woensdag 3- en 8 tallen Sophie Prinsen en vrijdag alle

Lees verder

TIPS formulieren lente voor coaches en trainers

Technische commissie Beste coaches en trainers, de TIPS beoordelingsformulieren staan weer open. Na feedback van de vorige ronde hebben we de formulieren voor de lente korter gemaakt. Je kunt deze TIPS formulieren invullen via de website (na inloggen) of via de app (onder beoordelen). In de bijlage vind je uitleg over hoe de formulieren werken en geinterpreteerd worden. Let op: vul een score tussen 4 en 8 in!

Lees verder

Proces teamindelingen junioren 2018-2019

Technische commissie De tweede helft van het hockeyseizoen 2017-2018 is pas net weer van start gegaan, toch willen we u al informeren over het proces over het stand komen van de teamindeling voor het seizoen 2018-2019.


Lees verder

Inplannen arbitrage lente

Technische commissie Beste scheidsrechters,
Jullie kunnen je weer inplannen voor de lentecompetitie. Een aantal van jullie hebben dit al gedaan, heel goed! Houd er rekening mee dat je jezelf inplant op wedstrijden van jouw niveau. De arbitragecommissie kan altijd scheidsrechters van wedstrijden afhalen als zij van mening zijn dat het niveau niet bij jou past. 
Veel fluitplezier 

Lees verder

Scheidsrechters examen

Technische commissie Hallo scheidsrechters examen kandidaten,


Een aantal van jullie zijn al goed aan de slag met de voorbereidingen op het examen op https://knhb.drillster.net/. Mocht het nu niet lukken om in te loggen, klik op "inloggen", "geen wachtwoord", en vul je e-mail adres in. Lukt het dan nog steeds niet, mail even naar [email protected]


Lees verder

Scheidsrechterskaarten

Technische commissie Onderstaand bericht is een oproep voor spelers en speelsters van D1, DJ1, DJ2, HJ1, JA1, MA1, MA2 en MA3 die nog geen scheidsrechterskaart hebben


Scheidsrechterskaart 

Lees verder

Workshop zaalhockey documenten

Technische commissie De presentaties van de workshop zaalhockey van 28 november jl. zijn te vinden op de website onder het kopje 'organisatie' en 'zaalhockey'.  Wij wensen iedereen veel plezier in het komende zaalseizoen.

Lees verder

Zelf inplannen arbitrage ZAALHOCKEY

Technische commissie Beste scheidsrechters,
Jullie kunnen vanaf nu jezelf gaan inplannen op de zaalwedstrijden. Deze mogelijk is er tot dinsdag 28 nov, daarna is het zelf inplannen geblokkeerd en plannen wij de gene in die dit nog niet gedaan hebben. Wil jij er dus voor zorgen dat je fluiten op een moment dat jou het beste uitkomt, zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet. Het inplannen zelf werkt iets

Lees verder

TIPS formulieren

Technische commissie Beste trainers/coaches,
De deadline voor het invullen van de TIPS formulieren is dit weekend. Denken jullie eraan deze in te vullen? In de bijlage vind je nogmaals de instructies. Bedankt!

Lees verder

Herfstvakantie 16 tm 20 okt

Technische commissie Tijdens de herfstvakantie (16 t/m 20 okt) is er geen reguliere training. Teams kunnen in overleg met de trainer kiezen om door te trainen. In dat geval is het noodzakelijk om een (gedeelte van het) veld te reserveren bij [email protected]. Op 14 en 21 oktober is er ook geen benjamin training op zaterdagochtend.

Lees verder

Clubscheidsrechter cursus

Technische commissie Hierbij meer informatie voor het halen van je scheidsrechterskaart. Voor deze cursus zijn de volgende volgende teams uitgenodigd: (uiteraard alleen als je niet eerder geslaagd bent voor het examen) DJ1 MB1 MB2 Belangrijke data: Dinsdag 03 oktober 2017 19:30 1e presentatie regels (deze avond is verplicht) tot ± 21:00 op het clubhuis. Dinsdag 10

Lees verder

Coachavond 28 augustus

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste coaches/managers/trainers,
De Technische Commissie nodigt jullie van harte uit voor de aftrap van het nieuwe seizoen met een coachavond op maandag 28 augustus om 19.00 in het clubhuis van onze vereniging. Deze avond is bedoeld voor alle coaches/trainers/managers van onze vereniging. Alle coaches en begeleiders ontvangen nog een officiële uitnodiging voor deze avond met meer

Lees verder

Trainingsschema 2017-2018 herfst

Technische commissie In de bijlage van dit bericht vindt u het trainingsschema voor de herfstcompetitie 2017-2018. De trainingscommissie behoudt het recht om deze te wijzigen gedurende het seizoen. De trainingen zijn inmiddels ook ingevoerd in de LISA app, zodat alle trainingen in de agenda gepresenteerd worden. Het volledige trainingsschema is eveneens te vinden in de LISA app of het ledengedeelte op de

Lees verder

Ben jij een superheld? Vacatures 2017-2018

Technische commissie Nieuws afbeelding Wil jij een echte clubheld zijn? Voor het seizoen 2017-2018 zijn de volgende vacatures: Coördinator Benjamins Zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 het begeleiden van de benjamin training en de bijbehorende administratie
Trainers Assistent trainer M6E3 maandag 17.00-18.00 Trainer trimhockey maandag 20.30 - 22.00

Lees verder

Teamindeling 2017-2018

Technische commissie Beste leden, in de bijlage vindt u de teamindelingen voor het seizoen 2017-2018. Wij wensen jullie een sportief en respectvol seizoen en een fijne zomer toe! Namens de elftallencommissie, Karen, Jeske, Maarten, Maartje, Rianne, Dorine en Jasper

Lees verder

Seizoen 2017-2018

Technische commissie Beste leden,
Op de website van hockeyclub is de volledige teamindeling te vinden voor seizoen 2017-2018. Hieronder vindt u meer informatie over de teamsamenstellingen en de aanloop naar het nieuwe seizoen.


Coaching seizoen 2017-2018

Lees verder

Duo-lidmaatschap senioren voor 1 juni aanvragen

Technische commissie Beste (bijna-)senioren,
Mocht je volgend seizoen (2017-2018) gebruik willen maken van het duo-lidmaatschap dan kan hiervoor een aanvraag gedaan worden vóór 1 juni aanstaande. Hieronder vind je hoe je dit kan doen. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met de seniorencommissie (Jasper Stokkermans) via [email protected]

Lees verder

Proces teamindelingen 2017-2018

Technische commissie De tweede helft van het hockeyseizoen 2016-2017 is pas net weer van start gegaan, toch willen we u al informeren over het proces over het stand komen van de teamindeling voor het seizoen 2017-2018.


Lees verder

Opzeggen lidmaatschap vóór 1 mei 2017

Technische commissie Nieuws afbeelding Mocht je vanaf het einde van het seizoen onverhoopt besluiten om te stoppen met hockeyen dan kun je vóór 1 mei aanstaande jouw lidmaatschap opzeggen via de ledenadministratie ([email protected]). Als je na 1 mei opzegt ben je voor seizoen 2017-2018 contributie verschuldigd. Uiteraard hopen wij dat iedereen ook na de zomer weer komt hockeyen bij Hockeyclub Hilvarenbeek.

Lees verder

Scheidsrechters indelingen

Technische commissie Beste scheidsrechters,
Zoals vorige week bekend is gemaakt kunnen jullie jezelf vanaf nu zelf inplannen op wedstrijden. Een aantal van jullie heeft dit al gedaan: super! Dinsdagavond 28 februari zullen de eerste weekenden van de competitie worden aangevuld. Heb je jezelf dus nog niet ingepland, doe dat dan snel! Is dit voor dinsdagavond niet gebeurd dan deelt de arbitrage commissie

Lees verder

Zelf inplannen scheidsrechters + vergoeding vanaf lente 2017

Technische commissie Hallo scheidsrechters!
Op hockeyclub Hilvarenbeek is het altijd zo geweest dat alle clubscheidsrechters (verder vermeld als CS) door de Arbitrage Commissie worden ingedeeld. De CS worden 4 keer ingedeeld per seizoen om een wedstrijd te fluiten. Dit blijven we ook deels doen. We willen CS de mogelijkheid bieden om zichzelf in te delen. Op deze manier kunnen de enthousiaste

Lees verder

Jeugd Arbitrage Club Hc Hilvarenbeek

Technische commissie Hockeyclub Hilvarenbeek is gestart met een Jeugd Arbitrage Club. Deze club bestaat uit vier enthousiaste en talentvolle scheidsrechters. Zij zullen extra begeleiding krijgen om zo nog beter te worden. De arbitragecommissie wenst Eline, Tara, Iris en Merlijn heel veel plezier. Op 8 januari komen zij voor het eerst bij elkaar om wedstrijden te fluiten in het zaalblok van MD2. 

Lees verder

Spelregels Zaalhockey

Technische commissie Beste zaalhockeyers,
In de bijlage van dit nieuwsbericht vinden jullie de briefing voor clubscheidsrechters voor zaalhockey 2016-2017. Hierin staan de (gewijzigde) spelregels in uitgelegd. Lees dit goed door, zodat je goed voorbereid bent voor de eerste wedstrijden. 

Lees verder

Teamindeling seizoen 2016-2017

Technische commissie Beste leden, 
Bij deze de teamindeling voor het seizoen 2016-2017. De elftallencommissie heeft de grootste zorg besteed aan het correct communiceren van de teamindeling, echter blijft altijd de mogelijkheid bestaan dat het bestand toch fouten bevat. Ook is de elftallencommissie gerechtigd om in de loop van het seizoen de indeling te wijzigen. Hierdoor kunnen aan de

Lees verder

Trainingen woensdagavond afgelast

Technische commissie De trainingen vanavond zijn voor iedereen afgelast in verband met het onweer! Er blijft iemand op de club totdat iedereen is opgehaald, de stoere hockey(st)ers zitten lekker een film te kijken .,. geniet er van.Lees verder

Jong Dames 1 van HCH zoekt coach

Technische commissie Nieuws afbeelding Voor  Jong Dames 1 zijn wij op zoek naar een kundige coach die dit prestatie gerichte team kan gaan begeleiden voor het seizoen 2016-2017.
 

Lees verder

Proces teamindeling seizoen 2016-2017

Technische commissie De tweede helft van het hockeyseizoen 2015-2016 is pas net weer van start gegaan, toch willen we u al informeren over het proces over het stand komen van de teamindeling voor het seizoen 2016-2017.

Lees verder

Spelregelwijziging veldhockey per 17-02-2016

Technische commissie Per direct geldt op alle Nederlandse hockeyvelden een spelregelwijziging. Bij een vrije slag binnen het 23-meter gebied mag de bal pas in de cirkel gespeeld worden nadat de bal 5 meter heeft gerold of door een tegenstander is aangeraakt. Lees de precieze regelwijziging hier (pdf).  Voor vragen over deze en andere spelregels kun je altijd terecht bij [email protected] 

Lees verder

LAST-MINUTE Zaalhockey

Technische commissie Aan alle C, D en E8-teams!
Wegens een groot aantal afmeldingen komt vanmiddag tussen 16:00 en 18:00 de Hispohal vrij. Jasper Stokkermans en Tim Steketee gaan daarom een clinic geven voor C, D en E8 teams. Wil je graag een extra middagje zaalhockeyen? Meld je dan aan door te reageren op dit bericht of een berichtje(SMS of Whatsapp) te sturen naar Jasper (0641400470). We hopen op een

Lees verder

Jassen voor scheidsrechters

Technische commissie Vanaf morgen gaan de eerste zaalwedstrijden in de Hispohal van start. Daar fluiten alle scheidsrechters in speciaal gemaakte scheidsrechtersjassen. Deze krijg je van de zaalcoordinator voordat je begint met de wedstrijd. Wij wensen iedereen veel plezier met fluiten! Sportieve groet, Arbitragecommissie HCH Teun, Lars, Jasper

Lees verder

De zaal gaat weer beginnen

Technische commissie DONDERDAG 3 DECEMBER 20:00 uur is er in het clubhuis SPELREGELUITLEG voor alle scheidsrechters, coaches en spelers. Alle (nieuwe) regels op een rijtje.

ZONDAG 6 DECEMBER gaat de competitie van start.


Alle zaalteams, coaches, scheidsrechters, trainers en zaalcoördinatoren heel veel plezier en succes in de zaal!!Lees verder

Clubscheidsrechter PLUS aanmelden

Technische commissie Nieuws afbeelding Met ingang van de lentecompetitie wil de arbitragecommissie starten met een nieuwe opleiding binnen de club. CS+ (clubscheidsrechter PLUS) is een opleiding in het hoogste niveau scheidsrechter in clubverband. De opleiding wordt aangeboden voor clubscheidsrechters die extra uitdaging zoeken in het fluiten, of zichzelf willen verbeteren. Op opleiding bestaat uit 3 workshops en het fluiten van

Lees verder

Arbitrage / begeleiding bij uit wedstrijden

Technische commissie Beste leden, 
Het schijnt dat er door een aantal clubs in de regio wordt gevraagd om voor de uit wedstrijd een scheidsrechter te regelen. Dit is echter niet de afspraak die we met de bond hebben gemaakt. Een thuis spelend team verzorgt twee scheidsrechters. 

Lees verder

Nieuw: Funckey Hockey!

Technische commissie Nieuws afbeelding Vanaf 31 oktober is er in Hilvarenbeek Funckey Hockey voor kinderen vanaf 5 jaar die willen bewegen en alvast een beetje willen kennismaken met hockey. Elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur staat een gemotiveerd team van trainers klaar om de kinderen enthousiast kennis te laten maken met hockey. Het programma dat we bij Hockeyclub Hilvarenbeek gebruiken, is samengesteld door de

Lees verder

Uitleg trainingsapp en nieuwe spelregels op 4 september vanaf 19.30

Technische commissie Omdat er wat vragen zijn over wat precies de bedoeling is aanstaande vrijdagavond, een korte uitleg:
Om 19.30 uur komt de Hockey Academy uitleg geven over de nieuwe trainingsmethodiek die we aangeschaft hebben. Kom in sportkleding want er is een korte clinic!
Om 20.30 uur is er uitleg over de nieuwe spelregels

Lees verder

Arbitrageschema op de site

Technische commissie Beste leden,
Vanaf nu is het arbitrageschema ook als bestand op de website gepubliceerd. Dit (en andere bestanden) kunt u vinden door de volgende stappen te volgen:
- Inloggen op het gepersonaliseerde gedeelte van de website met lidnummer en wachtwoord - Rechtsboven naar 'Club' - Kiezen voor 'Documenten' - Hier kunt u per categorie de bestanden vinden

Lees verder

Teamindeling seizoen 2015-2016

Technische commissie In dit bericht vinden jullie de teamindeling van seizoen 2015-2016. 
De elftallencommissie heeft de grootste zorg besteed aan het correct communiceren van de teamindeling, echter blijft altijd de mogelijkheid bestaan dat het bestand toch fouten bevat. Ook is de elftallencommissie gerechtigd om in de loop van het seizoen de indeling te wijzigen. Hierdoor kunnen aan

Lees verder

Spelregels in een notendop

Technische commissie In de bijlage staan de hockeyregels in een notendop. Dit boekje is ook te vinden in het clubhuis en is bedoeld om de belangrijkste regels kort en makkelijk uit te leggen. Doe er je voordeel mee, bijvoorbeeld bij de volgende fluitbeurt!

Lees verder

Opfrisavond scheidsrechters

Technische commissie Nieuws afbeelding Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur met weer veel wedstrijden die gefloten moeten worden. Omdat het voor veel scheidsrechters weer even is geleden dat ze hebben gefloten of omdat je net je scheidsrechterskaart hebt gehaald, wordt er op vrijdag 6 maart een avond georganiseerd waar Jasper Stokkermans met iedereen de basis van het fluiten doorneemt en zijn tips & tricks met jullie

Lees verder

Shake Hands

Technische commissie Hallo allemaal,   Sinds dit seizoen is de KNHB een campagne gestart voor Shake Hands. Een geweldig initiatief om sportiviteit en respect te bevorderen tijdens de wedstrijden. Wij als Hockeyclub Hilvarenbeek willen graag ons steentje bijdragen. Daarom willen we jullie allemaal vragen om voor elke wedstrijd een Shake Hands uit te voeren, een teken van sportiviteit en respect bij

Lees verder

Spelregelwijziging Jongste Jeugd

Technische commissie Nieuws afbeelding Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn de regels bij het 3-tal en 6-tal hockey iets aangepast. Het gaat hierbij om het nemen van een lange corner en een inslag voor de aanvallende partij binnen het 5 meter gebied (3-tal hockey) en 10 meter gebied (6-tal hockey). Vanaf heden worden deze spelhervattingen genomen vanaf een plaats net buiten het 5- of 10-meter gebied.

Lees verder

Oproep MB1 en MB2, Scheidsrechterscursus!

Technische commissie Oproep MB1 en MB2, Scheidsrechterscursus! Voor de dames van MB1 en MB2 staat binnenkort de scheidsrechterscursus gepland. De cursus zal plaats vinden op de volgende woensdagavonden: -27 augustus (half 8) -03 september (half 8) Het examen wordt naar alle waarschijnlijkheid 10 september afgenomen, maar dit is nog niet officieel bevestigd door de KNHB. Jullie hebben al een mail

Lees verder

Nieuw komend seizoen: de scheidsrechterscoach

Technische commissie Nieuw komend najaar-seizoen: de scheidsrechterscoach

Met ingang van het komende hockeyseizoen introduceert HC Hilvarenbeek de scheidsrechterscoach. De scheidsrechterscoach is een principe dat is opgezet door de arbitragecommissie, waarmee wij onze scheidsrechters willen ondersteunen en de kwaliteit van het fluiten omhoog helpen.

Lees verder

Teamindeling seizoen 2014-2015

Technische commissie Het is zover, de indeling is af. In de bijlage vinden jullie de indeling. 
Let op! De indeling blijft altijd open. Dat wil zeggen dat wij ons het hele seizoen het recht behouden om waar nodig wijzigingen aan te brengen. 

Lees verder