header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Jongens O14-1 MHC Made JO14-1
09:00 Thuis Meisjes O9-3 V.M.H.C. Geel-Zwart MO9-2

HCH Academy clinic 19 en 20 oktober

HCH Academy Nieuws afbeelding Maandag 19 en dinsdag 20 oktober 2020 is het zover, de tweede tweedaagse clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar (F t/m C-teams). Heb jij zin om twee dagen lang te hockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!
 
Wat is een clinic van de HCH Academy?

Lees verder

11 maart trainer/coach avond 4: workshop ism FysioStofberg en Sophysio

HCH Academy Nieuws afbeelding Woensdag 11 maart aanstaande is de vierde trainer/coachavond van de HCH Academy. Deze workshopavond staat in het teken van de samenwerking die we aangaan met FysioStofberg en Sophysio. Ook zullen we aan de slag gaan met wedstrijdvoorbereiding: hoe kom je in de juiste mind-set om een wedstrijd te starten? Als het weer goed is, zijn we voornemens om het veld op te gaan. Sportkleren kunnen dus van

Lees verder

HC Hilvarenbeek heeft vanaf dit seizoen fysiotherapeuten aan boord

HCH Academy Vanaf het komende buitenseizoen zal de visie van de HCH Academy verder tot leven komen door het aangaan van een samenwerking met niet één maar twee fysiotherapiepraktijken. Sophie Prinsen van Sophysio en Sander Fitters en Jori Beerens van FysioStofberg zullen hun gezicht regelmatig laten zien op de hockeyclub.

Inloopspreekuur

Lees verder

Wintertraining jongste jeugd afgelast 10 feb

HCH Academy Vanwege de ongunstige weersverwachtingen hebben we besloten om de wintertraining van de jongste jeugd van maandag 10 februari niet door te laten gaan. Maandag 17 februari is de laatste wintertraining. Na de carnavalsvakantie starten de reguliere trainingen weer volgens het schema. 
Sportieve groet, Jasper en Tim

Lees verder

Geen wintertrainingen jongste jeugd

HCH Academy In week 52 en 1 zijn er geen wintertrainingen voor de jongste jeugd op maandag. Deze starten weer (afhankelijk van het weer) in week 2.

Lees verder

22/12: Zaalhockeyclinic van HCH Academy

HCH Academy Nieuws afbeelding Beste ouder(s) en hockeyfanaten,

Zondag 22 december 2019 is de zaalhockey clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor alle hockeyers van 6 t/m 14 jaar (F t/m C-teams). Heb jij zin om fanatiek te zaalhockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Wat is een clinic van de HCH Academy?

Lees verder

4/12 workshopavond

HCH Academy Nieuws afbeelding Voor: trainers, coaches, managers

Op woensdag 4 december is de workshop-avond zaalhockey. Tijdens deze avond wordt eerst algemene praktische informatie gegeven voor alle begeleiders. Daarna gaan we in workshopvorm door in twee groepen: basis en gevorderd. De basisworkshop is voor beginnende begeleiders en 8-tallen. De gevorderdenworkshop is voor begeleiders met al meer jaren

Lees verder